Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle: Φωτογραφήθηκαν για το περιοδικό “Time” και τα σχόλια πήραν φωτιά

10:20 18/9/2021 - Πηγή: InStyle

Μετά το πολύκροτο “διαζύγιο” του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με το παλάτι του Buckingham και το περίφημο Megxit, το πρώην πριγκιπικό ζευγάρι δεν σταματά να δίνει τροφή για σχόλια.

Το over the mask φιλί των “Bennifer” στο Met Gala που σχολιάστηκε


Αυτή τη φορά η αφορμή δόθηκε από την τελευταία φωτογράφησή τους για το περιοδικό Time, για τους 100 ανθρώπους με την μεγαλύτερη επιρροή

παγκοσμίως, όπου οι δυο τους πόζαραν αγκαλιασμένοι για το εξώφυλλο του δημοφιλούς εντύπου και τα social media πήραν φωτιά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TIME (@time)


Αυτό που σχολιάστηκε πρώτο, ήταν η easy-breezy εμφάνιση της Markle, με την λαμπερή επιδερμίδα και τα υπερβολικά φουσκωτά μαλλιά, που σχεδόν έκρυβαν τον Harry πίσω της, με τους χρήστες να γράφουν: “Το πιστολάκι φαίνεται πως έχει κάνει κάποια σοβαρή δουλειά εδώ” και “Αυτό το εξώφυλλο φαίνεται τόσο ψεύτικο… μισό λεπτό, μάλλον, επειδή είναι!”.

instagram/@Time

Με άλλους να σχολιάζουν την πόζα, λέγοντας: “Ποιος ενέκρινε αυτή τη φωτογραφία; Κάθεται; Είναι όρθιος; Κρατιέται από τον ώμο της για να μην πέσει; Γιατί κάνετε τόσο υπέροχους ανθρώπους να δείχνουν έτσι;“.

Από την άλλη οι ειδικοί της γλώσσας του σώματος έσπευσαν να δώσουν τα φώτα τους, κρίνοντας την αμήχανη στάση του Πρίγκιπα Harry που φαίνεται να στηρίζεται στον ώμο της πρώην Δούκισσας του Sussex και ουσιαστικά να κρύβεται από την εντυπωσιακή εικόνα της, κάτι που έχουν δηλώσει ήδη δεκάδες επικριτές της, μιας και αποφέρουν την όλη ευθύνη της αποχώρησης τους από το Παλάτι στην Meghan.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)


Ίσως, οι ειδικοί να ερμήνευσαν σωστά την σημειολογία του σώματος, ίσως πάλι να πρόκειται, απλώς, για μια κακή φωτογραφία.

Keywords
Τυχαία Θέματα