Ο Γιώργος Καραμίχος εξηγεί πώς έμαθε ότι έχει καρκίνο ενώ δεν είχε κανένα σύμπτωμα

12:00 19/3/2024 - Πηγή: InStyle

Ο Γιώργος Καραμίχος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” το πρωί της Τρίτης 19/3 και μίλησε για την σοβαρή περιπέτεια της υγείας του.

Όπως ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός πήγε την κόρη του να κάνει εξετάσεις και έκανε και ο ίδιος προληπτικά. Έτσι βρήκε πως έχει καρκίνο στον πνεύμονα. Ο ίδιος θέλησε να τονίσει με αυτόν τον τρόπο τη σημασία της πρόληψης.

«Είχε κούραση μετά τον covid η Ρεγγίνα και μιλάω με την ασφαλίστριά μου και μου λέει να πας να κάνεις και εσύ τις εξετάσεις, θα πεις ότι έχεις τα ίδια συμπτώματά με τη μικρή και θα αναγκαστούν να κάνουν

πλήρη έλεγχο. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο πνεύμονας δεν δίνει. Όταν δίνει είναι πολύ αργά. Και πηγαίνουμε εκεί, βγαίνουν για την Ρεγγίνα που λένε ότι όλα ήταν καλά. Για μένα, είπαν “περιμένετε λίγο”. Περνάει μια ώρα αλλά έπρεπε να πάω στο αεροδρόμιο γιατί έφευγε η Ρεγγίνα. Και γύρισε ο παθολόγος και είπε, ότι “βλέπουμε κάτι δείγματα εδώ”» ανέφερε ο Γιώργος Καραμίχος.

«Είχε συσσωρευτεί πολύς θυμός, πολλές ανατροπές και πίεση. Το ήξερα ότι κάπως θα ξεσπάσει όλο αυτό» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Ο ίδιος εξήγησε πως ο γιατρός του είπε ότι πρέπει να κάνει αξονική τομογραφία με τον ηθοποιό να απαντά ότι λόγω υποχρεώσεων, δεν είχε χρόνο εκείνες τις ημέρες και ότι θα προσπαθούσε να το κανονίσει για άλλη στιγμή.

«Κατεβάζει τη μάσκα και μου λέει “είχαν φύγει ήδη από το τμήμα εδώ του αξονικού τομογράφου, τους πήρα τηλέφωνο και είναι κάτω σας περιμένουν τώρα. Δεν θέλω να σας τρομάξω”. Πήγα κάτω και μου είπαν ότι πρότειναν να γίνει εισαγωγή άμεσα» είπε.

Keywords
Τυχαία Θέματα