Ο Tom Hanks θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του «Πινόκιο»

21:27 11/3/2022 - Πηγή: InStyle

Ο Πινόκιο επιστρέφει! Το ξύλινο αγοράκι της Disney θα παίξει ξανά στις οθόνες μας σε μία live-action ταινία του Robert Zemeckis, με πρωταγωνιστή τον Tom Hanks. Ο ηθοποιός πρόκειται να ενσαρκώσει το ρόλο του Geppetto, του ξυλουργού που δημιούργησε τη φιγούρα του Πινόκιο. Και η πρώτη φωτογραφία που κυκλοφόρησε από το set της ταινίας πραγματικά, ενθουσίασε καθώς, δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε καλύτερο γι’ αυτό το ρόλο.

Στο cast

της ταινίας συμπεριλαμβάνονται επίσης, και οι Benjamin Evan Ainsworth, Cynthia Erivo, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Lorraine Bracco και Luke Evans. Ο «Πινόκιο» θα κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στο κανάλι της Disney και θα αποτελεί ένα από τα πολλά projects, τα οποία σκοπεύει να υλοποιήσει η τελευταία.

Instagram @lovely.hanks

Παιδικές αναμνήσεις θα ξυπνήσουν ξανά, αφού ο «Πινόκιο» αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα κλασικά παραμύθια. Η Disney δανείστηκε την ιδέα της ξύλινης μαριονέτας από το μυθιστόρημα κλασικής λογοτεχνίας του Ιταλού συγγραφέα Carlo Collodi, στον οποίο και ανήκει η ιστορία του Πινόκιο. Η ξύλινη μύτη του μικρού αγοριού θα μεγαλώσει ξανά σε κάθε του ψέμα, χαρίζοντας μαθήματα ζωής που οι μικροί πρέπει να μάθουν και οι μεγάλοι να ξαναθυμηθούν.

Και ο Tom Hanks θα βρίσκεται εκεί, ίσως όχι στο μεγαλύτερο ρόλο της ζωής του αλλά πιθανότατα στον πιο αξιαγάπητο, για να δώσει ζωή με την αγάπη του σε μια ξύλινη μαριονέτα που ήθελε να γίνει πραγματικό αγόρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα