Ο Tim Burton και η Catherine Zeta-Jones είναι τα νέα μέλη της… Οικογένειας Άνταμς

13:41 12/8/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Tim Burton με την γκόθικ αισθητική του και ταινίες που είναι βγαλμένες από… παραμυθένιους εφιάλτες, θα σκηνοθετήσει τα οκτώ επεισόδια της νέας σειράς του Netflix «Wednesday» που αφορά την αγαπημένη, ιδιόρρυθμη Οικογένεια Άνταμς. Το project σηματοδοτεί το τηλεοπτικό ντεμπούτο του 62χρονου σκηνοθέτη.

View this post on Instagram

A post shared by Tim Burton

(@timburton)

Μετά την Anjelica Huston, η Catherine Zeta-Jones θα υποδυθεί την θρυλική Morticia Addams, ενώ στη νέα σειρά πρωταγωνιστούν ακόμα o Luis Guzmán, ο οποίος θα ενσαρκώσει τον Gomez και η Jenna Ortega την Wednesday Addam. Η σειρά θα είναι ένα reunion για την Zeta-Jones και τον Guzmán, που συμμετείχαν στη ταινία Traffic του Steven Soderbergh το 2000.

View this post on Instagram

A post shared by Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones)

Η υπόθεση θα επικεντρωθεί στη μικρή Wednesday που μαθαίνει να αντιμετωπίζει τις δυνάμεις της στην Ακαδημία Nevermore και παράλληλα θα προσπαθήσει να λύσει ένα μυστήριο, στο οποίο εμπλέκεται και η οικογένειά της. Σύμφωνα με τους συντελεστές, θα είναι μια εφηβική σειρά με πολύ σκοτεινό μυστήριο και υπερφυσικά γεγονότα.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Η ιστορία της Οικογένειας Άνταμς ξεκίνησε στο περιοδικό The New Yorker το 1938, μέσα από τα σκίτσα του Charles Addams. Στα 60s οι χαρακτήρες και η ιστορία αυτής της περίεργης οικογένειας έγιναν τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους John Astin και Carolyn Jones, ενώ λίγα χρόνια μετά έγιναν και σειρά κινουμένων σχεδίων.

View this post on Instagram

A post shared by Jenna Ortega (@jennaortega)

Η ιστορία μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη για πρώτη φορά το 1991, με πρωταγωνιστές τους Raul Julia, Anjelica Huston και Christina Ricci. Ο τρόπος με τον οποίο σατίριζε την αντίληψη του κόσμου που είχε για το διαφορετικό, αλλά και την ίδια την κανονικότητα που περιβάλλει την αμερικάνικη οικογένεια ήταν τα στοιχεία που την έκαναν τόσο αγαπητή.

View this post on Instagram

A post shared by The Addams Family (@theaddamsfamilyofficial)

Άλλωστε αν η… οικογένειά σου είναι περίεργη, αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Tim Burton, Catherine Zeta-Jones, … Οικογένειας Άνταμς,Tim Burton, Catherine Zeta-Jones, … oikogeneias antams