Ο Jay-Z μοιράστηκε μαζί μας τα parenting tips του!

11:45 12/5/2021 - Πηγή: InStyle

Σε μια σπάνια συνέντευξη στους The Sunday Times, ο πασίγνωστος rapper Jay-Z μίλησε για το πώς μεγαλώνουν αυτός και η  Beyoncé τα παιδιά τους. Το power couple της μουσικής έχει μέχρι στιγμής τρία mini versions: την εννιάχρονη Blue Ivy

και τα τριών ετών δίδυμα Sir και Rumi Carter.

“Το να νιώθει αγαπητό είναι το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται ένα παιδί και όχι ορίστε η επιχείρηση που θα σου παραδώσω” τόνισε ο rapper.  

Ο Jay-Z  πρόσθεσε επίσης ότι δεν θέλει τα παιδιά του να αισθάνονται πιεσμένα να ακολουθήσουν την επαγγελματική πορεία των γονιών τους στις βιομηχανίες της μουσικής ή της ψυχαγωγίας. “Τι γίνεται αν το παιδί μου δεν θέλει να ασχοληθεί με τη μουσική;” είπε. “Δεν έχω ιδέα, σωστά; Αλλά όσο το παιδί σας αισθάνεται υποστήριξη και αγάπη, νομίζω ότι όλα είναι δυνατά”. 

Συνέχισε: “Ο στόχος είναι απλώς να βεβαιωθούμε ότι παρέχουμε ένα αγαπημένο οικογενειακό περιβάλλον και να σεβόμαστε αυτό που θέλουν να γίνουν. Είναι εύκολο για εμάς, ως ανθρώπινα όντα, να θέλουμε τα παιδιά μας να κάνουν συγκεκριμένα πράγματα, αλλά δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τα πάντα. Απλά τα καθοδηγούμε”.

Πάντως από ότι φαίνεται οι δύο γονείς κάνουν πολύ καλή δουλειά, μιας και η πρωτότοκη κόρη τους μετρά ήδη επιτυχίες στο χώρο της μουσικής, αφού τον Μάρτιο έγινε η δεύτερη νεότερη νικήτρια Grammy στην ιστορία! Μαμά και κόρη κέρδισαν και μοιράστηκαν το βραβείο Best Music Video για το “Brown Skin Girl”. 


Keywords
Τυχαία Θέματα