Ο Harry Styles ντύθηκε “Μικρή Γοργόνα” και αποθεώθηκε!

15:16 20/4/2021 - Πηγή: InStyle

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, πρώην μέλος του δημοφιλούς boy band “One Direction”, Harry Styles, είναι η αλήθεια πως μας έχει συνηθίσει σε extravagant εμφανίσεις.

Αυτή τη φορά, ήρθαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του από την συμμετοχή του στο show “Saturday Night Live” το Νοέμβριο του 2019, όπου είχε ποζάρει ως Ariel, με μακριά κόκκινη περούκα, λευκό σουτιέν από κοχύλια και turquoise

γυαλιστερή ουρά γοργόνας, όπως ακριβώς και στο αυθεντικό animation.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pop Crave (@popcrave)


Φωτογραφήθηκε, λοιπόν, με ένα ποτήρι σαμπάνιας κι ένα τσιγάρο στα χείλη, σαν μία αντισυμβατική πριγκίπισσα του βυθού, και φυσικά έγινε viral με τους θαυμαστές του να τον αποθεώνουν για ακόμη μία φορά για το ακομπλεξάριστο χιούμορ του.

Ο 27χρονος Harry, υπό την επίβλεψη του κορυφαίου stylist Harry Lambert, μάς έχει χαρίσει μερικές από τις πιο iconic red carpet εμφανίσεις, φλερτάροντας με τα τα όρια μεταξύ ανδρικού και γυναικείου φύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Ο ίδιος, βέβαια, στο παρελθόν αρνήθηκε τον ρόλο του Πρίγκιπα Έρικ στο κλασικό remake της Disney, εάν και η σχέση του με τις γοργόνες είναι μάλλον σημαδιακή, καθώς έχει κάνει ένα mermaid tattoo στον πήχη του χεριού του.

Keywords
Τυχαία Θέματα