Ο A$AP Rocky συνελήφθη στο αεροδρόμιο, ενώ γυρνούσε από τα Barbados

13:01 21/4/2022 - Πηγή: InStyle

Κι όχι επειδή φημολογείται ότι απάτησε τη Rihanna! Μετά από τις φήμες που τον ήθελαν να έχει απατήσει την σταρ, η οποία περιμένει το παιδί τους, με τη σχεδιάστρια παπουτσιών Amina Muaddi, άλλες κατηγορίες εμφανίστηκαν από το πουθενά για να διαταράξουν ξανά, τη ζωή του ζευγαριού. Μάλιστα, το γεγονός δεν στηρίζεται σε απλές φήμες, αφού οδήγησε στη σύλληψη του A$AP Rocky στο αεροδρόμιο του Los Angeles,

ενώ γυρνούσε με ιδιωτικό τζετ από τα Barbados, όπου κι έμεινε με την Rihanna και το αγέννητο παιδί τους.

@hollywoodlifeRihanna και A$AP Rocky: Ο influencer που διέδωσε τις φήμες περί απάτης ζητάει δημόσια συγνώμη

Ο 33χρονος ράπερ, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, κατηγορείται για εμπλοκή σε περιστατικό με πυροβολισμούς, το οποίο έλαβε χώρα τον Νοέμβριο του 2021 στην περιοχή της Vista Del Mar and Salma. Η σύλληψη έχει επιβεβαιωθεί από τα μέσα και μάλιστα, το ίδιο το θύμα των πυροβολισμών που επιβίωσε, αναγνώρισε τον A$AP Rocky και δύο άλλους άντρες, οι οποίοι σύμφωνα με αυτόν, τον πλησίασαν στον δρόμο και πυροβόλησαν τρεις με τέσσερις φορές, όπως επισημαίνεται και στην αναφορά της αστυνομίας.

Τα τραύματα του θύματος ήταν ελαφριά, αφού όπως αποκαλύπτεται μόνο μία σφαίρα τον πέτυχε στο χέρι, γδέρνοντάς τον. Όπως και να έχει, ο A$AP Rocky κατηγορείται για επίθεση με θανατηφόρο όπλο κι όλα αυτά ενώ η Rihanna ετοιμάζεται να φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Κουράγιο σε αυτήν!

Keywords
Τυχαία Θέματα