Μυστήριο με τον γάμο της Cate Blanchett – Άφαντος ο σύζυγός της εδώ και μήνες, χωρίς τη βέρα της η σταρ

19:30 21/2/2024 - Πηγή: InStyle

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την προσωπική κατάσταση της Cate Blanchett. Έντονες είναι οι φήμες ότι ο γάμος της έχει τελειώσει, καθώς η σταρ εμφανίστηκε στα BAFTA χωρίς τη βέρα της.

Η 54χρονη Αυστραλή ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον θεατρικό συγγραφέα Andrew Upton, 58 ετών, από το 1997, εντυπωσίασε στην εκδήλωση

της βρετανικής κινηματογραφικής βιομηχανίας με ένα μπορντό φόρεμα Louis Vuitton.

Ωστόσο, αντί να φορέσει το διαμαντένιο δαχτυλίδι της, η σταρ επέλεξε ένα μεγάλο σμαραγδένιο δαχτυλίδι. Και αυτό που έκανε εντύπωση, ήταν ότι ο σύζυγός της δεν παρέστη στην εκδήλωση.

2024英国アカデミー賞
映画という芸術を讃えて──ロンドンで開催されたイベントにて #LouisVuitton はメゾンのアンバサダー #CateBlanchett のために@TWNGhesquiereによる特注ドレスを手掛けました。#FrancescaAmfitheatrof がデザインした #LVHighJewelry のアーカイヴネックレスと共に。#BAFTA pic.twitter.com/mKYjFaCMeH

Louis Vuitton Japan (@LouisVuitton_JP) February 21, 2024

Cate Blanchett in Louis Vuitton ai BAFTA 2024: il significato del suo look | Vogue Italiahttps://t.co/IX7nQQKKCy pic.twitter.com/P4JleQWPko

— InternationalTourFF (@ITFF_OFFICIAL) February 20, 2024

Η Cate, όμως, εθεάθη επίσης χωρίς δαχτυλίδι νωρίτερα αυτόν το μήνα, όταν παρευρέθη σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στις 6 Φεβρουαρίου.

Μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ethan Hawke, η Cate έδειχνε φινετσάτη. Η Cate δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει την απουσία του δαχτυλιδιού του γάμου της, καθώς πόζαρε για φωτογραφίες στην εκδήλωση.

Cate Blanchett attended "Sophie's Choice" 40th anniversary screening at MOMA in New York City. pic.twitter.com/ShMmGhrdGJ

— Best of Cate Blanchett (@bestofcate) February 7, 2024

Τον Οκτώβριο του 2023, η Cate εθεάθη και πάλι χωρίς τη βέρα της, καθώς καθόταν στην πρώτη σειρά στην επίδειξη της Stella McCartney κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι.

Αντ’ αυτής φορούσε μια σειρά από κομψά χρυσά δαχτυλίδια στο δάχτυλο του γάμου.

Cate Blanchett attends the Stella McCartney Womenswear SS24 show as part of Paris Fashion Week on October 02, 2023 in Paris, France.pic.twitter.com/EopnpDKTYU

— cinemaland (@thecinemaland) October 2, 2023

Μιλώντας στο περιοδικό Woman’s Day, μια πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε ότι η χαμένη βέρα της Cate έχει σημάνει συναγερμό για την κατάσταση του γάμου της. “Το ότι η Cate δεν φορά το δαχτυλίδι της έχει προκαλέσει σοκ στους φίλους τους. Για πρώτη φορά αναρωτιούνται αν τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα” υποστήριξε ο εσωτερικός συνεργάτης.

Ένα ερωτηματικό πλανάται πάνω από τον γάμο της Cate και του Andrew εδώ και αρκετό καιρό. Το ζευγάρι έχει επίσης να βγει ραντεβού από τον Αύγουστο, όταν φωτογραφήθηκαν να απολαμβάνουν ηλιόλουστες διακοπές στην Ίμπιζα.

“When you fall in love, you’re out of control and there’s some fear and panic and your heart beats faster. That doesn’t change if you are gay or heterosexual. There’s universality to that. It happens to all of us. It happened to me when I met my husband.” –Cate Blanchett pic.twitter.com/Iwwggw55iG

— hirαeth (@jujuandposs_) September 23, 2021

Προκάλεσαν επίσης αίσθηση νωρίτερα αυτόν τον μήνα, αφού έβγαλαν προς πώληση την έπαυλή τους στο Prahran της Μελβούρνης. Η οικογενειακή κατοικία τριών υπνοδωματίων, την οποία το ζευγάρι αγόρασε το 2006, πρόκειται να πωληθεί σε δημοπρασία σε τιμή 2,25 – 2,45 εκατομμύρια δολάρια. Η Kate και ο Andrew ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο από το 2015 και εξακολουθούν να κατέχουν πολλά άλλα ακίνητα μαζί.

Στο χαρτοφυλάκιό τους περιλαμβάνεται ένα υπέροχο βικτοριανό αρχοντικό στο East Sussex της Αγγλίας, το οποίο αγόρασαν αντί 4,9 εκατ. λιρών (9,4 εκατ. δολάρια Αυστραλίας) το 2015. Το ζευγάρι διαθέτει επίσης ένα επενδυτικό ακίνητο στο CBD του Σίδνεϊ.

Η Cate και ο Andrew έχουν τρεις γιους, τον Dashiell, 22 ετών, τον Roman, 19 ετών, και τον Ignatius, 16 ετών, και μια κόρη, την Edith, οκτώ ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα