Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Μπελάδες για τον ηθοποιό – Η μήνυση από 70χρονη

13:00 10/4/2025 - Πηγή: InStyle

Νέοι μπελάδες για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του μία 70χρονη από την Κοζάνη. Όπως είχε κάνει το instyle.gr γνωστό πριν από μερικές μέρες, ο ηθοποιός έχει πέσει θύμα απάτης και η περιπέτειά του φαίνεται πως δεν έχει τέλος!

Η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 έφερε στο φως το πρωί

της Πέμπτης 10/4 την είδηση πως μία γυναίκα από την Κοζάνη μήνυσε τον διάσημο ηθοποιό θεωρώντας πως της «έφαγε» χρήματα. Συγκεκριμένα, η 70χρονη, θεωρώντας ότι μιλούσε με τον γνωστό ηθοποιό, κατέθεσε σε λογαριασμό το ποσό των 8.000 ευρώ.

Ο επιτήδειος που χρησιμοποιούσε το όνομα του Μιχάλη Λεβεντογιάννη για να προσεγγίσει την γυναίκα, της είπε ότι χρειάζεται χρήματα για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Ο ηθοποιός πήγε στις Αρχές μαζί με τους δικηγόρους του και εκεί αποδείχθηκε ότι δεν ήταν εκείνος πίσω από το ψεύτικο προφίλ. Μάλιστα επικοινώνησε με την 70χρονη και της εξήγησε ότι δεν είναι εκείνος που της ζήτησε χρήματα.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ηθοποιός είχε προχωρήσει σε σχετική ανάρτηση στο Instagram για να προειδοποιήσει τους followers του σχετικά με παρόμοια περιστατικά.

Η ανάρτηση – προειδοποίηση του Μιχάλη Λεβεντογιάννη

«Επειδή έλαβα πολλά μηνύματα για εταιρεία που δήθεν με εκπροσωπεί και ζητά χρήματα, θέλω να σας ξεκαθαρίσω ότι ΔΕΝ έχω καμία απολύτως σχέση με οποιαδήποτε εταιρεία ή οργανισμό που ζητά χρήματα εξ’ ονόματός μου σε πλατφόρμες επικοινωνίας. Πρόκειται για ΑΠΑΤΗ. Μην εμπιστεύεστε διαφημίσεις ή λογαριασμούς ή σελίδες που εμφανίζουν το όνομα ή το πρόσωπό μου σε υποτιθέμενα επενδυτικά σχέδια ή αιτήσεις για απόδοση ποσών. Κάντε αναφορά και μην απαντάτε» έγραψε ο ηθοποιός στον λογαριασμό του στο Instagram το βράδυ του Σαββάτου 5/4.

Credit: michalisleventogiannis/instagram

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι ένα ακόμη πρόσωπο που προστίθεται στη λίστα των διασήμων που έχουν πέσει θύματα απάτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μιχάλης Λεβεντογιάννης, Μπελάδες, 70χρονη,michalis leventogiannis, belades, 70chroni