Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον μεγάλο τελικό “Αν γυρνούσα τον χρονο πίσω…”

19:37 12/5/2024 - Πηγή: InStyle

Με μία πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό της Eurovision, η Mαρίνα Σάττι κατέκτησε την 11η θέση. Η Ελλάδα έλαβε 41 βαθμούς από τις επιτροπές και 85 από το televoting. Η εμφάνιση της Μαρίνας στη σκηνή και το “Ζάρι” ξεσήκωσαν το κοινό που βρέθηκε στο Malmo Arena.

Αν και κάποιες στιγμές που προβλήθηκαν στον τελικό έδειχναν την Μαρίνα αρκετά σκεπτική και ίσως και στεναχωρημένη για την εξέλιξη της βαθμολογίας, η ίδια στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε χαρούμενη.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην ΕΡΤ μετά τον μεγάλο τελικό και ανέφερε: «Ήταν ειλικρινά μια τρομερή εμπειρία για μένα όλο αυτό. Αν γυρνούσα το χρόνο πίσω, θα το έκανα ξανά 100%. Σε όλα τα επίπεδα, και καλλιτεχνικά και προσωπικά και όλο αυτό το πράγμα… Θέλω να σας ευχαριστήσω πάρα πολύ όλους εδώ, αλλά και τον κόσμο για τη στήριξή του και την αγάπη του».

Νικήτρια του μεγάλου τελικού της Eurovison αναδείχθηκε η Ελβετία με το Nemo και το τραγούδι «The Code». Δεύτερη στη σειρά ήρθε η Κροατία, ενώ τρίτη θέση κατέκτησε η Ουκρανία και την τέταρτη η Γαλλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα