Μαρία Μπεκατώρου: Έγινα γνωστή από την εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη

21:00 8/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Μαρία Μπεκατώρου ήταν καλεσμένη στο “Στούντιο 4” το απόγευμα της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια του Mega μίλησε για την καριέρα της στην τηλεόραση και για το πόσο έχει αλλάξει ο χαρακτήρας της με τα χρόνια.

“Εγώ άρχισα να γίνομαι γνωστή μέσα από τα βιντεάκια του Θέμου Αναστασιάδη. Μου έχει πει την ιστορία ο Βαγγέλης Περρής. Είχα έναν φανατικό θαυμαστή – νομίζω ότι ήταν από τη Ναύπακτο – που έστελνε βιντεοκασέτες με αποσπάσματα από την εκπομπή μου στην εκπομπή του Θέμου. Δεν ξέρω αν το έχω πει και

ποτέ αυτό”, τόνισε η Μαρία Μπεκατώρου και πρόσθεσε:

“Κάποια στιγμή με βλέπει στην κασέτα ο Περρής και τρελαίνεται. Αρχίζουν να με παρακολουθούν οι viewers της εκπομπής και ξαφνικά ένα βράδυ πέφτουμε να κοιμηθούμε με τον Αντώνη και ακούω τη φωνή μου στον Θέμο. Σχεδόν έβαλα τα κλάματα”.

Για τις αλλαγές στον χαρακτήρα της, η Μαρία Μπεκατώρου είπε: “Έχω μεγαλώσει και τα βλέπω όλα πιο απλά, διότι είναι πιο απλά. Έχω ωριμάσει μέσα από τη δουλειά πάρα πολύ, έχω δουλέψει πάρα πολύ, έχω γίνει πιο αντικειμενική στο να ξεχωρίζω το καλό από το κακό.

Κάποια στιγμή έγινε ένα καλό ξεκαθάρισμα και είμαι μία χαρά. Ξόδευα πολύ ενέργεια και πολύ συναίσθημα, χωρίς να υπάρχει λόγος. Μετά γύρναγα και ήμουν ράκος.

Ήθελα να είμαι αρεστή σε πολύ κόσμο. Πιεζόμουν. Ο χαρακτήρας μου είναι αυτός,  είμαι κοινωνική, μου αρέσει να γνωρίζω κόσμο, αλλά το είχα παρακάνει”.

Keywords
Τυχαία Θέματα