Μανίνα Ζουμπουλάκη: Ήταν πρόβλημα όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα σε ηλικία 47 ετών – Με “έσωσε” η Ρίκα Βαγιάννη

19:01 11/1/2024 - Πηγή: InStyle

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Ελένη”. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για το νέο της βιβλίο με τίτλο “Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα”.

«Ο τίτλος του βιβλίου ήταν μία ατάκα που ειπώθηκε σε μία γυναίκα. Η γυναίκα σήμερα κρίνεται ακόμα με βάση αυτά τα τρία πράγματα: Νοικοκυρά, μαγείρισσα και μάνα. Δεν πάει να είσαι η βασίλισσα του Σαβά; Κρίνεσαι με βάση αυτά. Κι εγώ κρίθηκα με βάση όλα αυτά, δεν είμαι τουρίστρια μάνα. Πιστεύω ότι η Ελληνίδα μάνα είναι η καλύτερη στον κόσμο, είναι μία πολύ

βρώμικη δουλειά, με πολύ κακό ωράριο που δεν έχει benefits. Δεν δικαιώνεσαι ποτέ στην ουσία, δεν ξέρω ακόμα και όταν είσαι μεγάλη, που σου λένε ότι είσαι καλή μαμά, αν είναι αρκετό αυτό» είπε αρχικά η Μανίνα Ζουμπουλάκη.

Και συνέχισε: «Μετά τα 40 η σχέση με τον εαυτό σου γίνεται καλύτερη, αλλά το σώμα αρχίζει και πάει κατά διαόλου. Δεν συμβιβάζεσαι, όμως τα πας καλύτερα με αυτό που βρίσκεται μέσα στο σώμα σου και γίνονται κάπως πιο ομαλά τα πράγματα».

Κλείνοντας η Μανίνα Ζουμπουλάκη σημείωσε: «Όταν έμεινα έγκυος στα δίδυμα ήμουν 47 χρονών. Σώθηκα χάρη στη Ρίκα Βαγιάννη που μου πρότεινε να κάνουμε εκπομπή στην ΕΡΤ. Αυτό που ήταν πρόβλημα, το ότι έμεινα έγκυος δηλαδή τόσο μεγάλη, με ό,τι μπορεί να συμβεί στα παιδιά, έγινε πλεονέκτημα. Το δύσκολο κομμάτι της μητρότητας ήταν όταν ο μεγάλος μου γιος περνούσε ταραχώδη εφηβεία, στα 15 του, και είχα δύο μωρά ενός έτους. Βρήκα τον τρόπο να το διαχειριστώ. Τον έβαλα να συμμετέχει στη φροντίδα τους για να υπάρχει μία επικοινωνία».

Keywords
Τυχαία Θέματα