Μαίρη Κατράντζου: Οι αναρτήσεις της διάσημης σχεδιάστριας για τις πυρκαγιές στην Ελλάδα

10:14 8/8/2021 - Πηγή: InStyle

Ζούμε τις πιο εφιαλτικές μέρες αυτού του καλοκαιριού, με τεράστιες πυρκαγιές να μαίνονται σε όλη την ελληνική επικράτεια.

Η Ελλάδα σε πύρινο κλοιό: Τρόποι που μπορούμε να βοηθήσουμε


Εκτός όμως από τον κρατικό μηχανισμό, που δίνει μια τεράστια μάχη με τις φλόγες, βλέπουμε όλους τους πολίτες να προσπαθούν να βοηθήσουν, όπως μπορούν μέσω εθελοντικών δράσεων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση

κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou)


Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου, θέλησε να προσφέρει και εκείνη την βοήθειά της, γνωστοποιώντας μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, προσπαθώντας να αντλήσει κάθε δυνατή βοήθεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou)


“Η Ελλάδα καίγεται. Μόνο εχθές υπήρχαν πάνω από 145 εστίες φωτιάς και καταστράφηκαν πάνω από 150 σπίτια. Είναι τραγικό να βλέπεις ανθρώπους να χάνουν τα σπίτια τους, οικογένειες και ζώα εκκενώνουν τα σπιτικά τους για να επιβιώσουν και νιώθουν αβοήθητοι. Τεράστιος σεβασμός για τους πυροσβέστες μας και τους εθελοντές που ρισκάρουν τις ζωές τους για να σβήσουν τις φωτιές. Οι σκέψεις και οι προσευχές μου είναι μαζί με τους πυρόπληκτους και τους πυροσβέστες που δίνουν ότι έχουν. Σας παρακαλώ προσευχηθείτε για την Ελλάδα σε αυτή την δύσκολη περίοδο. Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός έχει ανοίξει λογαριασμό για όποιον επιθυμεί να υποστηρίξει οικονομικά μέσω των δωρεών στον ακόλουθο λογαριασμό.

Bank: EUROBANK
Beneficiary: HELLENIC RED CROSS
Account Number: 0026.0240.30.0201205013
IBAN: GR26026024000003002012050”

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary Katrantzou (@marykatrantzou)


Μάλιστα, οι αναρτήσεις της έγιναν repost εχθές από το supermodel, Bella Hadid. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη και ευχή όλων μας είναι να ακουστεί η φωνή μας, όσο το δυνατόν πιο μακριά.

instagram stories/@bellahadidinstagram stories/@bellahadid

Keywords
Τυχαία Θέματα