«Λύγισε» η Ελπίδα Ιακωβίδου στην τελευταία της εκπομπή – Η έκπληξη του Τζώνη Καλημέρη

15:00 13/6/2025 - Πηγή: InStyle

Η Ελπίδα Ιακωβίδου αποχαιρέτησε σήμερα, 13 Ιουνίου, συγκινημένη τους τηλεθεατές της Κύπρου καθώς η εκπομπή «Όμορφη Μέρα» που παρουσίαζε στο ΡΙΚ έριξε αυλαία. Ο σύντροφός της, Τζώνη Καλημέρης, φρόντισε να της κάνει έκπληξη στον αέρα με ένα μήνυμα.

«Καταλαβαίνω πόσο στεναχωρημένη είσαι, πόσο συγκινημένη είσαι. Είναι δύσκολο να χαιρετάς και να αποχωρίζεσαι φίλους και συνεργάτες πολλών ετών….

Σε προσωπικό τόνο, να πω ότι ζητώ συγγνώμη από τους τηλεθεατές, από τους συνεργάτες σου αλλά είμαι σίγουρος ότι θα σε ξαναδούν από κάποιο κανάλι να τους λες να έχουν μία όμορφη ημέρα», είπε ο Τζώνη Καλημέρης με την παρουσιάστρια να μη μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Η Ελπίδα Ιακωβίδου πήρε την απόφαση να κάνει σημαντικές αλλαγές στη ζωή της καθώς φεύγει από την Κύπρο και μετακομίζει στην Ελλάδα. Αυτή την περίοδο ξεκινά τις προετοιμασίες του γάμου της με τον Τζώνη Καλημέρη ο οποίος έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιουλίου στο Νυμφαίο της Φλώρινας. Το μυστήριο θα γίνει στην κεντρική εκκλησία του χωριού με περίπου 100-150 καλεσμένους.

«Το συζητήσαμε, το είδαμε και είπαμε να ευλογήσει ο Θεός τον έρωτά μας. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, τον Ιούλιο. Στην Ελλάδα, στο Νυμφαίο, εκεί που γνωριστήκαμε. Είναι ένας κλειστός γάμος που θα γίνει με 100-150 άτομα από Κύπρο και Ελλάδα, οι πιο στενοί μας φίλοι, οι πιο οικείοι μας άνθρωποι να είναι δίπλα μας αυτό. Αρχίζει μία καινούρια ζωή και μία καινούρια πορεία, ιδιαίτερα για εμένα γιατί εγώ έρχομαι στην Ελλάδα» είχε δηλώσει η Ελπίδα Ιακωβίδου στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Λύγισε, Ελπίδα Ιακωβίδου, Τζώνη Καλημέρη,lygise, elpida iakovidou, tzoni kalimeri