Κι όμως: Τα bra tops είναι και πάλι στη μόδα!

12:54 22/6/2021 - Πηγή: InStyle

Η μόδα είναι πραγματικά περίεργη. Εκεί που είχαμε ορκιστεί, ότι δεν πρόκειται να ξαναβάλουμε κάποιο παλιό trend στη ζωή μας, ακριβώς το επόμενο λεπτό φοράμε αυτό που είχαμε υποσχεθεί στον εαυτό μας να μην ξαναδούμε μπροστά μας.

Είναι άραγε γιατί ξαφνικά συνειδητοποιούμε πόσο μας έχει λείψει; Πάντως, για κάποιους λόγους, what goes around-comes around.

Θυμάστε, λοιπόν, που λέγαμε πως δεν θα ξαναβάλουμε ποτέ πια bra tops; Εεε αυτό δεν ισχύει πια. Στην πραγματικότητα τα σουτιέν/μπουστάκια θα είναι πιο popular από ποτέ αυτή τη σεζόν, αφού όπως ακριβώς εσείς και το αγαπημένο σας lipstick είστε έτοιμες να λάμψετε, το ίδιο ισχύει και για τα εσώρουχά σας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Enrica (@elliiallii)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elsa hosk (@hoskelsa)


Και η Shay Mitchell μόλις μας έδωσε ένα μάθημα για το πώς μπορούμε να φορέσουμε τα bra tops με στυλ. Ο φακός την απαθανάτισε στη βόλτα της με ένα total neutral look. Η ίδια επέλεξε μια φαρδιά λευκή denim παντελόνα και ένα oversized jacket στο χρώμα της κρέμας, και τα δύο από την εταιρία Frame. Συμπλήρωσε το outfit με ένα scoop neck λευκό bra που απογείωσε την εμφάνισή της στην στιγμή. Ολοκλήρωσε το σύνολο με statement μεγάλα γυαλιά ηλίου, μια beige Fortune Cookie bag του Yuzefi και καφέ ψηλοτάκουνα σανδάλια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miles Diggs (@diggzy)


Και μπορεί η επιλογή ενός τόσο αποκαλυπτικού ρούχου να φαίνεται challenging, η Mitchell όμως απέδειξε πως στην πραγματικότητα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Το κλειδί στο όλο styling είναι να επιλέξετε ένα άνετο bralette και να κάνετε το κατάλληλο layering, δηλαδή εσείς είστε αυτή που θα αποφασίσει, πόσο δέρμα θέλετε να δείξετε. Φορέστε και το αγαπημένο σας denim παντελόνι και θα νιώσετε απόλυτα έτοιμη να ξεχωρίσετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη alyssa coscarelli (@alyssainthecity)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANDREA COSTAS (@maarttaan)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jen Azoulay (@jen_wonders)


Η Emily Ratajkowski είπε επίσης το “ναι”, στο πιο hot summer trend και συνδύασε το σκούρο γκρι κοστούμι της με το μικροσκοπικό μαύρο σουτιέν της, αφού όπως ξέρουμε αγαπά τα outfits που αναδεικνύουν τους γυμνασμένους κοιλιακούς της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gina (@gina_smarianaki)


Bras, sorry που σας παραμελήσαμε το περσινό καλοκαίρι, αλλά φέτος θα επανορθώσουμε! Επιλέξτε ένα από τα πιο hot bra tops της αγοράς σε basic χρώμα, που θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας summer item.

Jil Sander/mytheresa.comJacquemus/matchesfashion.comAlexander Mc Queen/mytheresa.comversace.comadidas.comBalmain/matchesfashion.comSkims/netaporter.com

Keywords
Τυχαία Θέματα