Κάτια Ταραμπάνκο: «Είδα τη θλίψη στα μάτια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου»

Η Κάτια Ταραμπάνκο έκανε δηλώσεις στο “Πρωινό”. Το μοντέλο σχολίασε τη συνέντευξη της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τα όσα είπε για το τέλος της συνεργασίας της με την Έλενα Χριστοπούλου. 

«Την είδα λυπημένη, είδα τη θλίψη στα μάτια της, όταν μίλαγε γι’ αυτό το θέμα, το πόσο πόνο κρύβανε τα μάτια της. Είναι λίγο θλιβερό γιατί τις είχα ζήσει τόσο κοντά και τις χάζευα όταν ήμουν στο GNTM. Έλεγα πως θα ήθελα να έχω μια τέτοια μάνατζερ και να είναι σαν μάνα στη δουλειά μου», είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Και συνέχισε: «Εύχομαι να μην έχουν γίνει αποτρόπαιες πράξεις από κάποια πλευρά και κάποια στιγμή να μονοιάσουν και να χαιρετιούνται. Αυτό που μου φαίνεται είναι πως αν η Ηλιάνα δει την κυρία Χριστοπούλου δεν θα της μιλήσει και είναι άσχημο.

Εφόσον η Ηλιάνα έκρινε ότι πρέπει να μιλήσει και μίλησε πολύ προσεκτικά κατ’ εμέ για όλο αυτό το θέμα μας άφησε να καταλάβουμε ότι κάτι βαρύ έχει συμβεί, αλλά δεν θα το μοιραστεί γιατί ήταν δικό της και της Έλενας».

Keywords
Τυχαία Θέματα