Ήβη Αδάμου: Ποτέ δεν έκρυψα την καταγωγή μου


Η Ήβη Αδάμου και ο Μιχάλης Κουινέλης παραχώρησαν συνέντευξη στο “Τετ α Τετ” και τον Τάσο Τρύφωνος. Το ζευγάρι μίλησε για την προσωπική του ζωή, αλλά και την καριέρα του.

«Ο Μιχάλης είναι καταπληκτικός μπαμπάς. Ήμουν πάρα πολύ δραστήρια γιατί είχα μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Προσπαθούμε να μένουμε οι εαυτοί μας παρόλο που γίναμε γονείς. Ένιωθα αρκετά έτοιμη να γίνω μητέρα. Με την πεθερά μου είμαστε πολύ αγαπημένες και με στήριξε ιδιαίτερα και ειδικά τον πρώτο καιρό που έκανα το μωρό. Είμαστε μια οικογένεια που περάσαμε και δύσκολα. Ποτέ δεν έκρυψα τη

βουλγαρική καταγωγή μου (σ.σ. η μητέρα της είναι από τη Βουλγαρία). Το ξέρουν οι περισσότεροι, απλά τους φαινόταν περίεργο που μιλούσα κάποιες φορές βουλγαρικά» τόνισε χαρακτηριστικά η Ήβη Αδάμου.

Ο Μιχάλης Κουινέλης υπογράμμισε με τη σειρά του: «Όταν έγινα πατέρας, προσπάθησα να μην αλλάξω. Έπαθα μεγάλο σοκ με την Ήβη όταν έγινε μητέρα, δεν της το ‘χα. Οι γυναίκες έχουν τεράστια δύναμη μέσα τους. Η Ήβη μετά το παιδί πήρε πολύ τα πάνω της και έβγαλε κάποιες από τις κρυφές της δυνάμεις. Είμαι περήφανος γιατί έφτιαξα έναν δικό μου δρόμο από το τίποτα. Σαν καλλιτέχνης δεν μπορώ να είμαι καταγγελτικός απέναντι σε καμία μορφή τέχνης. Εγώ δεν φλέξαρα ποτέ, προτεραιότητά μου ήταν ο λόγος μου. Δεν μετάνιωσα ποτέ για τη συμμετοχή μου στο Voice. Ήταν από τα ωραιότερα πράγματα που έχω κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα