Ισορροπώντας σε… flat: Ο απόλυτος οδηγός σανδαλιών στα πόδια σας

09:19 22/5/2023 - Πηγή: InStyle

Από τις πασαρέλες στις αμμουδιές, η μόδα έχει κάνει τη δική της επανάσταση τα τελευταία χρόνια με τις ψηλοτάκουνες γόβες να έχουν πάει περίπατο… κυριολεκτικά! Πλέον, οι σύγχρονες γυναίκες προτιμούν την άνεση και την ελευθερία των flat σανδαλιών, ειδικά το καλοκαίρι, και αυτό είναι ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ετοιμαστείτε λοιπόν, να υιοθετήσετε την αγαπημένη τάση και να «γελάσετε» με τον πόνο των ψηλοτάκουνων, γιατί αυτό το καλοκαίρι

τα flat σανδάλια κυριαρχούν με αυτοπεποίθηση, στιλ και… ένα τσακ χιουμοριστικής διάθεσης!

Εμπνευσμένα από την Ολυμπία, κατακτούν τη μόδα

Τα αρχαιοελληνικά σανδάλια κάνουν τη δική τους παρέλαση στο καθημερινό street style και αναβιώνουν το μυθικό παρελθόν. Προσθέτοντας μια πινελιά κλασικής ομορφιάς σε κάθε μας καλοκαιρινή εμφάνιση, τα πιο πολυφορεμένα σανδάλια της θερινής σεζόν ετοιμάζονται να βάλουν πλώρη για τα σοκάκια των πιο hot ελληνικών νησιών.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

«Δένοντας» το στιλ με χάρη και ρομαντισμό

Θέλετε ευελιξία στα πόδια σας, θέλετε bohemian αισθητική που συνδυάζεται άψογα με μακριές φούστες και γήινες αποχρώσεις, θέλετε κομψότητα, η οποία δεν υποκύπτει στις τελευταίες τάσεις της μόδας αλλά στην κλασική αξία; Τότε θέλετε τα lace-up σανδάλια που εκτός από άνετα είναι και πολύ μα πολύ σέξι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Pipa Tavares (@pipatavaress)

Birkenstock σανδάλια: Πώς να συνδυάσετε τα πιο στιλάτα παπούτσια του καλοκαιριούΚαταβροχθίζοντας μας με στιλ

Με έμπνευση από τη θάλασσα και τις παραλίες, τα crab sandals αποτελούν την πιο αμφιλεγόμενη τάση στα flat παπούτσια. Παραπέμποντας σε πραγματικά καβούρια και στα νοσταλγικά πλαστικά παπουτσάκια που μας φορούσε η μητέρα μας στην παραλία, τα εκκεντρικά υποδήματα φέρνουν μια αύρα καλοκαιριού σε κάθε μας βήμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Βρήκαμε τα ωραιότερα fisherman σανδάλια- Κομψά και σοφιστικέΑφράτες και απαλές σαν πουπουλένια σύννεφα

Οι puffy σαγιονάρες είναι πραγματικά ο ορισμός της άνεσης και της απαλότητας. Με φουσκωτές λεπτομέρειες εξωτερικά και εσωτερικά αντικαθιστούν εύκολα μέχρι και τα πιο αναπαυτικά αθλητικά, προσθέτοντας χιούμορ και διαφορετικότητα στις καθημερινές μας βόλτες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leonie Hanne (@leoniehanne)

Puffy sandals: 6 «φουσκωτά σανδάλια» για τις street style εμφανίσεις σαςΚατηγορία έκπληξη: Οι «κριτς-κρατς» παντόφλες

Εμείς πάντως έτσι τις αποκαλούσαμε όταν ήμασταν παιδιά! Και αυτό εξαιτίας του ήχου που έκαναν τα αυτοκόλλητα στο πάνω μέρος του παπουτσιού. Απολαυστικές, παιχνιδιάρικες και εξαιρετικά αναπαυτικές υπόσχονται καλοκαίρια ανέμελα σαν εκείνα των παιδικών μας χρόνων.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selma Kaci (@selmakacisebbagh)

Και μην ξεχνάτε, το στιλ είναι μια εκδήλωση της προσωπικότητάς σας, οπότε… περπατήστε με αυτοπεποίθηση και απολαύστε τον καλοκαίρι πάνω σε flat σανδάλια!

Summer Loading: 5 τάσεις στα σανδάλια που θα κυριαρχήσουν το 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα