Η βασίλισσα Camilla εισέρχεται στον κόσμο του podcast – Ποιοι άλλοι celebrities το τόλμησαν

Το δικό της ντεμπούτο στον κόσμο των podcasts αναμένεται να κάνει η βασίλισσα Camilla. Σκοπός της είναι η προώθηση της ανάγνωσης βιβλίων, μέσω του φιλανθρωπικού της ιδρύματος, «The Queen’s Reading Room». Το podcast εννέα επεισοδίων θα κυκλοφορεί εβδομαδιαία, ξεκινώντας από τις 8 Ιανουαρίου.

Ποιοι άλλοι celebrities μπήκαν στον κόσμο του podcast

Δεν είναι όμως η μόνη με celebrity status που αποφάσισε να εισέλθει στον «κόσμο» των

podcasters. Υπάρχουν πολλοί ακόμη stars που διοργανώνουν τη δική τους audio εκπομπή, είτε με καλεσμένους είτε όχι.

Πάλι με «άρωμα» από royals, το δικό της podcast διοργάνωσε και η Δούκισσα του Sussex. Η Meghan Markle μέσω του «Archetypes» παίρνει συνεντεύξεις από ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μεταξύ άλλων, έχει φιλοξενήσει A-listers, όπως η Serena Williams, η Mariah Carey και η Paris Hilton.

Ακόμη, το δικό της podcast έχει και η Gwyneth Paltrow. Εμπνευσμένο από την εταιρεία της, Goop, ονομάζεται «Goop Podcast». Ήταν ο καταλληλότερος τρόπος για να συνεχίσει η ηθοποιός να «επεκτείνει» την αυτοκρατορία της. Μέσω αυτού, συνδέεται με άλλους λάτρεις της ευεξίας και του ευ ζειν. Με νέα επεισόδια κάθε Τρίτη, η Paltrow και η συγγραφέας Cleo Wade παίρνουν συνεντεύξεις από διασήμους που εμπνέουν. Για παράδειγμα, έχουν συνομιλήσει με την Katy Perry και την Kim Kardashian. Ακόμη, «αγγίζουν» και βαθύτερα θέματα υγείας και ευεξίας.

Ακολουθούν τα αδέρφια Kate και Oliver Hudson. Με τίτλο «Sibling Revelry», οι Kate και Oliver Hudson, προσκαλούν τους θαυμαστές τους να ανακαλύψουν την οικογενειακή ζωή μιας από τις διασημότερες οικογένειες της Αμερικής. Η χαλαρή ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με τις εμπνευσμένες συζητήσεις, καθιστούν το podcast από τα πιο επιτυχημένα.

Πολλοί celebrities κάνουν συνεντεύξεις-podcast

Ποιος θα εμπόδιζε την Dua Lipa από το να διοργανώσει το δικό της podcast; Το pop idol αποφάσισε να εξερευνήσει και αυτόν τον κόσμο μέσω του «At Your Service». Σε συνεργασία με το BBC, συνομιλεί με καλεσμένους όπως ο Elton John, η Amal Clooney και η Billie Eilish.

Γνωστή παγκοσμίως για το μεταδοτικό της χιούμορ και τη θετικότητα, η Drew Barrymore δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Στο «The Drew Barrymore Show», η ηθοποιός προσπαθεί να προωθήσει την αισιοδοξία, εμπνέοντας και διασκεδάζοντας όσους την ακούν. Εκεί προβάλλει πάσης φύσεως ιστορίες ανθρώπινου ενδιαφέροντος, χαρούμενες ειδήσεις και lifestyle θέματα.

Τέλος, ποιος δεν θα ήθελε να μπει στο μυαλό του πιο καυτού «it» κοριτσιού της Νέας Υόρκης; Μάλλον αυτό σκέφτηκε η Emily Ratajkowski και διοργάνωσε το δικό της podcast, «High Low with Emrata». Σε αυτό φιλοξενεί καλεσμένους όπως οι Nelly Furtado, Elliot Page, Anitta και Kelly Rowland. Ακόμη, ασχολείται και με θέματα της pop κουλτούρας, όπως η δίκη της Gwyneth Paltrow.

Keywords
Τυχαία Θέματα