Η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε και πάλι την παράσταση με τις γκριμάτσες της

17:25 2/8/2022 - Πηγή: InStyle

Η πριγκίπισσα Charlotte,συνόδευσε τους γονείς της, πρίγκιπα William και Kate Middleton στους αγώνες κολύμβησης στο πλαίσιο των Αγώνων της Κοινοπολιτείας και έκλεψε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Η κόρη του Δούκα και της Δούκισσας του Κέμπριτζ έκανε μια σειρά από αστείες εκφράσεις και γκριμάτσες παρακολουθώντας τους αγώνες ή αντιδρώντας στο θέαμα μονοπωλώντας το ενδιαφέρον της κάμερας.

@KensingtonRoyal

Some very

special guests are in attendance today.

A warm welcome to Birmingham, @KensingtonRoyal!#B2022 pic.twitter.com/MQSNB47B37

Birmingham 2022 (@birminghamcg22) August 2, 2022 PA

Η επτάχρονη πριγκίπισσα Charlotte, η οποία σημειωτέον φορούσε ένα φόρεμα αξίας μόλις 44 λιρών της Rachel Riley, έμοιαζε να διασκεδάζει εκπληκτικά, κάνοντας χειρονομίες στους γονείς της που κάθονταν κοντά της.

PA

The Duke and Duchess of Cambridge, along with Princess Charlotte, watching a Hockey match between England and India at the University of Birmingham, during the 2022 Commonwealth Games. The Earl and Countess of Wessex are present as well.
Chris Jackson/Getty Images pic.twitter.com/JsbVeDlXxU

— MaryRoyals (@MyRoyalsWorld) August 2, 2022

Όπως και στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο η πάντα εκφραστική και αυθόρμητη Charlotte χειροκροτούσε κατενθουσιασμένη, έβγαζε τη γλώσσα της, ξεφυσούσε σε στιγμές αθλητικής δράσης.

PAΠρίγκιπας William: Έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με μια… ιστορική αγκαλιάPA

Η μικρή πριγκίπισσα δείχνει πραγματική αγάπη για τον αθλητισμό, κάτι που ενδεχομένως πήρε και από τη μαμά της Κate, καθώς προ ημερών, συμμετείχε στο βιντεομήνυμα που απηύθυνε ο πρίγκιπας William στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, τις Lionesses, ενόψει του τελικού του Euro 2022, το οποίο και κατέκτησαν.

PA

Keywords
Τυχαία Θέματα