Η Paloma Elsesser απογείωσε το wedding guest look με μία vintage επιλογή

09:26 14/4/2021 - Πηγή: InStyle

Μια τόσο εκρηκτική γυναίκα, με μια τόσο δυναμική προσωπικότητα και στυλ δεν γίνεται να μην μας εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση. Ο λόγος για την Paloma Elsesser, που παρευρέθηκε στο γάμο των Nick Katz και Tiffany Lightly και τράβηξε τα βλέμματα όλων με το vintage Roberto Cavalli

φόρεμα που επέλεξε.

View this post on Instagram

A post shared by paloma elsesser (@palomija)

Αν όμως είστε πιστοί fans των 00s pop stars, θα πρέπει να θυμάστε ότι το συγκεκριμένο φόρεμα είναι στην πραγματικότητα το ίδιο κομμάτι που φόρεσε η τραγουδίστρια Aaliyah στα MTV Video Music Awards το 2000!

pinterest.com1stDibs.com

Ένα εντυπωσιακό φουστάνι από τη συλλογή του Roberto Cavalli με φίνες spaghetti straps, ασύμμετρο τελείωμα διακοσμημένο με γούνινο trim και ένα statement zebra print σε κίτρινο με μαύρο. Το φόρεμα ήταν μέχρι πρόσφατα διαθέσιμο στο 1st Dibs για 8.500$!

Το διάσημο μοντέλο μάς έχει συνηθίσει σε extravagant εμφανίσεις. Ολοκλήρωσε το συγκεκριμένο look με μαύρα Bottega Veneta stretch mesh πέδιλα και κίτρινο μολύβι γύρω από το μάτια.

instagram/@palomija

Η super pop vintage επιλογή της σχολιάστηκε μάλιστα στο instagram account της από τις διάσημες φίλες της Gigi Hadid και Emily Ratajkowski.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Paloma Elsesser,