Η Νεσχάν Μουλαζίμ για τη σύλληψη Ιμάμογλου – «Αν δεν φοβόμουν για την οικογένειά μου, θα μιλούσα πιο ανοιχτά»
Η Νεσχάν Μουλαζίμ μίλησε στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα” για την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία μετά τη σύλληψη του δημάρχου Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.
«Είναι τρομακτικά όλα αυτά. Αν μπορούσα να μιλήσω πιο ελεύθερα, αν δεν φοβόμουν για την οικογένειά μου, θα μιλούσα πιο ανοιχτά. Δεν φοβάμαι για μένα, αλλά για την οικογένειά μου, γιατί εκεί “χτυπάνε”. Αν δεν μπορούν να “χτυπήσουν” εσένα, θα πάνε στην οικογένειά σου. Οι γονείς μου συμμετείχαν στις διαδηλώσεις»,
Και συνέχισε: «Σήμερα έμαθα ότι και στο εξωτερικό όποιος ανεβάζει tweet εναντίον του Ερντογάν, έχει απαγόρευση εισόδου στη χώρα. Κι εγώ μπορεί να το έχω αυτό αύριο, μεθαύριο. Εγώ μεγάλωσα με δημοκρατία και αυτό που έκαναν ήταν πραξικόπημα. Οι γονείς μου φοβούνται για μένα, ότι δεν θα μπορέσω να πάω ξανά στην Τουρκία, με αυτά που ανεβάζω και με αυτά που λέω, αλλά αυτή είμαι. Δεν μπορώ να σιωπήσω, όχι για εμένα, αλλά για τα νέα παιδιά που μεγαλώνουν εκεί».
Νεσχάν Μουλαζίμ για Klavdia: «Οι Τούρκοι έχουν αγαπήσει το τραγούδι της – Μπορεί να θίχτηκαν δέκα άνθρωποι»
Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Νεσχάν Μουλαζίμ είχε μιλήσει για το τραγούδι της Klavdia «Αστερομάτα» που είχε προκαλέσει αντιδράσεις στην Τουρκία. Συγκεκριμένα η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση της Τουρκίας (TRT) είχε ανακοινώσει ότι θα εξέταζε προσεκτικά το τραγούδι, προκειμένου να διαπιστωθεί αν περιλαμβάνει αναφορές στη Γενοκτονία των Ποντίων.
«Η Τουρκία ψάχνεται να δημιουργήσει κάτι πολιτικό, για να δημιουργήσει ρήξη ανάμεσα στις δύο χώρες. Εγώ αυτό αντιλαμβάνομαι και θεωρώ ότι είναι λάθος. Εγώ άκουσα το τραγούδι, απλά θεωρώ ότι πιάνονται από λέξεις για να δημιουργήσουν θέματα», είχε πει η Νεσχάν Μουλαζίμ.
Και είχε προσθέσει: «Το TRT θα έπρεπε να ασχοληθεί με το λόγο που δεν είναι η Τουρκία στη Eurovision τόσα χρόνια. Το TRT κάνει ό,τι λέει η κυβέρνηση. Οι Τούρκοι έχουν αγαπήσει το τραγούδι της Klavdia. Ήθελε η Klavdia να πει την ιστορία της! Και τι έγινε; Θίχτηκαν 82 εκατομμύρια Τούρκοι; Δεν νομίζω! Μπορεί να θίχτηκαν δέκα άνθρωποι. Μου αρέσει το τραγούδι της Klavdia, αλλά θεωρώ ότι με την Evangelia θα πηγαίναμε καλύτερα».
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Lifestyle
- Ναταλία Γερμανού: "Αισθάνομαι ότι κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, μόνο αυτές οι δύο γυναίκες"
- «Αν η Ειρήνη πείραξε τον Παναγιωτάκη θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»
- Αννίτα Ναθαναήλ: Δείτε την κούκλα κόρη της, Σύνθια
- Ο Καραλής «απογείωσε» την Ελλάδα - Ρεκόρ στα 6,05μ. και ασημένιο μετάλλιο στο παγκόσμιο!
- Το Zara πουκάμισο της Κατερίνας Καινούργιου είναι αυτό ακριβώς έψαχνες για να φρεσκάρεις τα looks σου
- Τόσο καιρό κόβεις λάθος την τούρτα ή το κέικ σου! Δες το άπαιχτο και πρακτικό hack
- Spring Wardrobe Reset: Ποιες τάσεις της Άνοιξης 2025 αξίζει να υιοθετήσεις και ποιες να αφήσεις πίσω
- Κώστας Τσουρός: «Ζητάμε συγγνώμη που δεν είδατε στην εκπομπή μας Σολωμού, Αντελίνα & Χρηστίδου»
- Το τηλεφώνημα που δέχτηκε η Ναταλία Γερμανού on air: "Προφανώς ξέχασε..."
- Νίκος Αλιάγας: Το ζεϊμπέκικο στο DWTS της Γαλλίας
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις InStyle
- Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στην Αντελίνα Βαρθακούρη – «Πέστε να με φάτε, δεν θεωρώ το νοικοκυριό δουλειά»
- Η Νεσχάν Μουλαζίμ για τη σύλληψη Ιμάμογλου – «Αν δεν φοβόμουν για την οικογένειά μου, θα μιλούσα πιο ανοιχτά»
- Πόση πρωτεΐνη μπορείτε να τρώτε την ημέρα αν θέλετε να χάσετε βάρος;
- Drew Barrymore: Το διαζύγιο είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην οικογένειά της
- Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω σκοπό να αποδείξω σε κανέναν αν είμαι καλός ηθοποιός»

- Τελευταία Νέα InStyle
- Η Νεσχάν Μουλαζίμ για τη σύλληψη Ιμάμογλου – «Αν δεν φοβόμουν για την οικογένειά μου, θα μιλούσα πιο ανοιχτά»
- Σίσσυ Χρηστίδου: Η απάντηση στην Αντελίνα Βαρθακούρη – «Πέστε να με φάτε, δεν θεωρώ το νοικοκυριό δουλειά»
- Πόση πρωτεΐνη μπορείτε να τρώτε την ημέρα αν θέλετε να χάσετε βάρος;
- Μάρκος Σεφερλής: «Δεν έχω σκοπό να αποδείξω σε κανέναν αν είμαι καλός ηθοποιός»
- Drew Barrymore: Το διαζύγιο είχε καταστροφικές επιπτώσεις στην οικογένειά της
- Εμμανουήλ Καραλής: Δεύτερος στον κόσμο ο τεράστιος Manolo
- Πέθανε σταρ από το “Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι”
- Μαντώ Γαστεράτου: «Η τηλεόραση δεν είναι στις προτεραιότητές µου…»
- Bruce Willis: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για τη 16η επέτειο γάμου
- Συγκινεί η Εριέττα Κούρκουλου: «Η στιγμή που μας άλλαξες τη ζωή για πάντα»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Lifestyle
- Μαρία Ηλιάκη | Το οικονομικό lip oil που δε αποχωρίζεται και μερικές ακόμα προτάσεις για λαμπερά και ενυδατωμένα χείλη
- Η συγγνώμη της Ναταλίας Γερμανού στην Μπέσσυ Μάλφα: "Ήταν δικό μας το λάθος"
- «Αν η Ειρήνη πείραξε τον Παναγιωτάκη θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»
- Αννίτα Ναθαναήλ: Δείτε την κούκλα κόρη της, Σύνθια
- Επικό σχόλιο Τσουρού για την τηλεοπτική επικαιρότητα: «Σας ζητάμε συγγνώμη που...»
- Μαίρη Ραζή: «Στον σύζυγο μου θαυμάζω την υπομονή του, γιατί με αντέχει»
- Quiz: Πρωταγωνιστής αντικαταστάθηκε εξαιτίας της συμπεριφοράς του
- Ναταλία Γερμανού: "Αισθάνομαι ότι κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά έχει συμβεί, μόνο αυτές οι δύο γυναίκες"