Η νέα καλοκαιρινή συλλογή ĒSIOT μας ταξιδεύει εν μέσω καραντίνας

19:15 28/4/2020 - Πηγή: InStyle

Στις 30 Απριλίου, λίγες ημέρες πριν ξεκινήσουν να χαλαρώνουν τα δρακόντια μέτρα για τον περιορισμό (μάς) της πανδημίας στη χώρα μας, το ελληνικό brand ĒSIOT θα παρουσιάσει το πρώτο σκέλος της φετινής καλοκαιρινής συλλογής του. Τι εννοώ πρώτο; Η Ειρήνη Σιώτη, δημιουργός του brand και η υπόλοιπη ομάδα (είμαι σίγουρη ότι η Ιωάννα Σιώτη έβαλε επίσης το θαυματουργό χεράκι της) αποφάσισε να χωρίσει την SS20 συλλογή της σε τρία αυτοτελή μέρη τα οποία θα δημοσιοποιούνται και θα γίνονται διαθέσιμα σε διαφορετικούς χρόνους.

Την Πέμπτη θα μπορείτε λοιπόν να δείτε και να κάνετε δική

σας μέσα από το website του brand την κεντρική συλλογή σανδαλιών “Μικρές Κυκλάδες” η οποία φωτογραφήθηκε στα χωριά του Πηλίου. Αν δεν είστε λάτρης του online shopping μπορείτε να δείτε τα συνεργαζόμενα καταστήματα στο προαναφερθέν website. Σε δεύτερο χρόνο κάτι εντελώς φρέσκο έρχεται από το brand, καθώς αποκλειστικές πληροφορίες λένε ότι τα ĒSIOT φέτος θα γίνουν και ψηλοτάκουνα! Τέλος, το τρίτο drop που θα ολοκληρώσει την καλοκαιρινή συλλογή του footwear brand θα αφορά τη συνεργασία του με έναν μεγάλο φιλανθρωπικό οργανισμό. Τα ĒSIOT προσφέρουν το 20% των εσόδων από τις πωλήσεις συγκεκριμένων unisex σανδαλιών -τα οποία θα δημοσιευθούν αργότερα, μέσα στο Μάιο- σα δωρεά σε έναν μεγάλο φιλανθρωπικό οργανισμό για καλό σκοπό.

Κι αν αυτά δεν σας έχουν εξάψει ήδη την φαντασία, ίσως σας κινητοποιήσει λίγο το καλοκαιρινό τουρ της καμπάνιας “Μικρές Κυκλάδες” των ĒSIOT.

“Ααα φέτος θα κάνω την ανατροπή, δεν θα μείνω σε ένα μέρος, θα γυρίσω τα νησιά. Σημειώνεις; Aυτό το καλοκαίρι, θα βρω μια #pisina, φυσική – μην τρομάζεις – φτιαγμένη από βράχια και θάλασσα, και μια δική μου λευκή παραλία, ίσα να με χωράει, θα την πω #gala. Δεύτερό μου σπίτι θα γίνει ο #skopelitis. Τα λιμάνια θα με καλωσορίζουν το ένα μετά το άλλο κι εγώ θα γεμίζω κύμα, αέρα και αλάτι. Άκου κι αυτό, έμαθα πως κάπου εκει στη μέση ενός νησιού υπάρχει μια ταμπέλα που γράφει “Προς εκεί”. Θα την ακολουθήσουμε και σου υπόσχομαι να φτάσουμε στο πιο γαλαζοπράσινο και δροσερό #livadi του Αιγαίου. Εκεί, σ αυτό τον βυθό θα δέσουμε ένα καρπούζι για τα ζεστά μας μεσημέρια. Θα φάμε παγωτό στη #mesaria και θα μαζέψουμε κοχύλια από την #alimnia για την καλοκαιρινή μας γυάλα. Το ψυγείο μας θα γεμίσει μαγνητάκια απο 4-5 μικρά νησιά: Πάνω και Κάτω Κουφονήσι, Δονούσα, Σχοινούσα, Ηρακλειά και άλλα ακόμη μικρότερα που δεν τα βάζει ο νους σου. Πάρε ανάσα βαθιά τώρα. Καλοκαιριάζει κι ετοιμάζομαι για τη μεγάλη βουτιά στις Μικρές Κυκλάδες! Έρχεσαι;

Keywords
Τυχαία Θέματα