Η JLo φόρεσε το κάμελ παλτό που κάθε γυναίκα θα ήθελε

11:28 14/1/2022 - Πηγή: InStyle

Και φυσικά είχε στο πλάι της τον άντρα που την κάνει να λάμπει από ευτυχία. Το ζευγάρι, Bennifer, έκανε μία ακόμα δημόσια, βραδινή αυτή τη φορά, εμφάνιση και οι paparazzi ήταν εκεί για να τους φωτογραφήσουν. Elegant και chic, η Jennifer Lopez τράβηξε τα βλέμματα λίγο παραπάνω από τον Ben, με ένα παλτό που κάθε γυναίκα λαχταράει να έχει στην γκαρνταρόμπα της.

Instagram
@maxmara

Το wrapped Max Mara κάμελ παλτό είναι η επιτομή της κομψότητας και πόσο μάλλον όταν συνδυάζεται με ψηλοτάκουνες διάφανες γόβες με κόκκινες λεπτομέρειες, και φοριέται από την απόλυτη σταρ, JLo. Τα διαχρονικά chic παλτό του οίκου είναι η πιο σίγουρη επένδυση για μία γυναίκα που θέλει να δείχνει στιλάτη και fearless ταυτόχρονα.

Courtesy of Max Mara

Με μια συλλογή από πανωφόρια σε γήινες αποχρώσεις, η Max Mara δείχνει τον δρόμο προς την κομψότητα. Vetements, Chloe και Miu Miu έχουν επενδύσει επίσης στα κάμελ διαφορετικά designs, από το πιο classic παλτό μέχρι και τα δημοφιλή για αυτή τη σεζόν, teddy bears, που βασίζονται στην ποιότητα και στον διαχρονικό χαρακτήρα.

Courtesy of Miu MiuCourtesy of Max MaraCourtesy of Chloe

Αν το παλτό σας θα πρέπει να έχει ένα χρώμα, φέτος και κάθε χρονιά, αυτό είναι το κάμελ. Το προτείνει άλλωστε και το απόλυτο fashion icon. Ποιοι είμαστε εμείς για να διαφωνήσουμε;

Courtesy of Vetements

Keywords
Τυχαία Θέματα