Η απόλυτη άνεση συναντά το απόλυτο στιλ στη νέα συλλογή της Bershka

10:09 30/9/2020 - Πηγή: InStyle
1/7 2/7 3/7 4/7 5/7 6/7 7/7

Αυτή τη σεζόν η Bershka φέρνει τη bCOMFY – μία κολεξιόν capsule που συνδυάζει άνεση με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Πρόκειται για ρούχα που μπορείς να φορέσεις στο σπίτι αλλά και για βόλτα. Μια ισορροπία ανάμεσα στο cosy, το αθλητικό και τη μόδα.

Η κολεξιόν bCOMFY παρουσιάζεται σε δύο δόσεις.

Στην πρώτη δόση bCOMFY η βασική παλέτα έχει σοκολατί, κρεμ και φυσικούς τόνους. Συναντάμε στενές σιλουέτες με έντονα σχέδια cut-out – για παράδειγμα σε catsuit και κορμάκια. Τα ρούχα αυτά χαρακτηρίζονται

από all-over σχέδια gothic επιρροής για να δώσουν έξτρα ένταση και γκλάμουρ.

Για να αντισταθμίσει και να πλαισιώσει αυτά τα τεχνικά υλικά, η bCOMFY παρουσιάζει ζεστά πλεκτά, όπως ένα σετ με πλεκτό τοπ και παντελόνι καμπάνα και ένα τριπλό σετ με κοντό σορτς, crop top και hoodie με φερμουάρ. Άλλα στενά κομμάτια είναι το ribbed σοκολατί κολάν και crop top που εφαρμόζουν σα γάντι.

Η δεύτερη δόση της bCOMFY εστιάζει σε γκρι και μαύρα χρώματα – και μια δυνατή, έντονα αθλητική διάθεση. Όλα τα κομμάτια εξισορροπούν αναφορές στο μποξ με απόλυτα θηλυκά κομμάτια που αναδεικνύουν τη σιλουέτα. Τα σχέδια cut-out απογειώνουν απλά κομμάτια συνθέτοντας διακριτικά fashion statements.

Ανάμεσα στα πιο χαρακτηριστικά look ξεχωρίζει ένα γκρι ελαστικό σετ με ψηλόμεσο κολάν και crop top με κουκούλα και σχέδιο cut-out – συνδυασμένο με oversized μαύρο σακάκι για να εξισορροπήσει το αθλητικό στοιχείο και να κάνει το outfit έτοιμο για βόλτα.

Το μαύρο φόρεμα με κουκούλα σε λαμπερό μαύρο ύφασμα παραπέμπει σε ρόμπα του μποξ – και ξεχωρίζει για το απόλυτο άνοιγμα στην πλάτη. Υπάρχουν επίσης δύο σετ με κορσέ (ένα τοπ και ένα φόρεμα με κουκούλα) φτιαγμένα από απαλό γκρι ύφασμα – φαντάσου το σαν μία άνετη φόρμα που σε αγκαλιάζει σα γάντι.

Keywords
Τυχαία Θέματα