Η Zendaya το έκανε πάλι! Εμφανίστηκε σαν μαύρο άλογο στο show του οίκου Schiaparelli

23:02 22/1/2024 - Πηγή: InStyle

Στον θρόνο της μόδας και της ομορφιάς, η Zendaya κυριαρχεί για μια ακόμη φορά! Η αγαπημένη πρωταγωνίστρια του “Euphoria” προκάλεσε τον θαυμασμό της fashion κοινότητας στο show του οίκου Schiaparelli. Για την Haute Couture Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, επέλεξε να ντυθεί… μαύρο άλογο, κυριολεκτικά!

Black Horse Zendaya

Η εμφάνισή της έκλεψε τις εντυπώσεις, αφού η ηθοποιός παρουσίασε ένα εντελώς νέο look, μαγνητίζοντας δικαίως όλα τα βλέμματα πάνω

της. Με ένα κομψό φόρεμα που έφερε στο προσκήνιο τη γοητεία του Old Hollywood, η Zendaya ανέβηκε τα σκαλιά στον χώρο όπου έγινε το show του οίκου Schiaparelli. Το φόρεμα αποτελείτο από ένα σφιχτό μαύρο ζιβάγκο με ψεύτικα καρφιά από τους ώμους έως τους καρπούς. Το τοπ συνόδευε μια σατέν, μαύρη, στενή φούστα, με δραματικές πτυχώσεις στη μέση που δημιούργησαν μια εκθαμβωτική ουρά στο πίσω μέρος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη faxionismypassion (@faxionismypassion)

Όχι μόνο το ρούχο ήταν εκπληκτικό, αλλά και η ίδια η Zendaya ανανέωσε την εικόνα της με ένα νέο χτένισμα. Τα blunt bangs που πλαισίωναν το μέτωπό της και ενίσχυαν το δραματικό ύφος του συνόλου. Υποθέτουμε πως θα γίνουν η επόμενη μεγάλη τάση του 2024…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya Fan Account (@xsvdaya)

Ο οίκος Schiaparelli είναι γνωστό πως αντλεί έμπνευση από το ζωικό βασίλειο για τις δημιουργίες του. Και τι καλύτερο από ένα άλογο για να αντιπροσωπεύσει τη δύναμη, την ελευθερία της Zendaya; Η εμφάνισή της ήταν μια δήλωση μόδας. Καλωσορίζουμε λοιπόν τη Θεά Zendaya(!). Αυτή που με κάθε εμφάνιση αποδεικνύει το στιλ και τη μοναδικότητά της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MTV (@mtv)

Keywords
Τυχαία Θέματα