Η Zendaya και ο Timothee Chalamet συναντήθηκαν ξανά στο κόκκινο χαλί και ήταν (για ακόμη μια φορά) iconic

14:54 26/4/2023 - Πηγή: InStyle

Νέοι, ωραίοι και ταλαντούχοι. Α, και συμπρωταγωνιστές στο Dune το οποίο επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, με το Dune: Part 2. Ο λόγος για την Zendaya και τον Timothee Chalamet, οι οποίοι συναντήθηκαν μετά από καιρό στο κόκκινο χαλί, αυτή την φορά του CinemaCon και ένωσαν την λάμψη τους.

H Zendaya είναι η νέα ambassador της Louis Vuitton
– Η ατμοσφαιρική καμπάνια κλέβει τις εντυπώσεις

Η Zendaya έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας. Η 26χρονη ηθοποιός τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της φορώντας ένα ένα σέξι εξώπλατο γιλέκο και ένα baggy παντελόνι με λεπτές ρίγες, ένα look απευθείας βγαλμένο από την φθινοπωρινή συλλογή του οίκου Louis Vuitton, του οποίου πρόσφατα ανακοινώθηκε ως η νέα ambassador. Την μοντέρνα και σέξι εμφάνιση ολοκλήρωσε με λευκές γόβες και μεγάλα σκουλαρίκια κρίκους σε χρυσό. Το γιλέκο αναδείκνυε τους όμορφους ώμους της χάρη στην κολακευτική halterneck γραμμή του.

Zendaya: Η εμφάνιση-έκπληξη στη σκηνή του Coachella με look ωδή στο Euphoria

Όσο για τον λατρεμένο μας Timothee ήταν για μία ακόμα φορά super stylish με total leather look, αποτελούμενο από στενό παντελόνι, αμάνικο τοπ, λευκό T-shirt από μέσα και μποτάκια,

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @timotheechalamet.love

Οι δυο σταρ μάς έχουν χαρίσει μερικές αξέχαστε στιγμές μόδας και όλα δείχνουν ότι δεν έχουν καμία πρόσθεση να σταματήσουν.

Ώρα να φορέσουμε γιλέκο – Bρήκαμε τα ωραιότερα της αγοράς

Keywords
Τυχαία Θέματα