Η Sharon Stone θα τιμηθεί με το υψηλότερο βραβείο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ζυρίχης

09:58 30/8/2021 - Πηγή: InStyle

Στα 63 της η Sharon Stone δεν έχει σταματήσει να μαγεύει τον κόσμο του κινηματογράφου. Στην διάσημη ηθοποιό θα απονεμηθεί το βραβείο Golden Icon στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. H 17η διοργάνωση (23 Σεπτεμβρίου-3 Οκτωβρίου) θα τιμήσει την Stone με το υψηλότερο βραβείο με την ίδια να βρίσκεται στη Ζυρίχη για να το παραλάβει αυτοπροσώπως στις 25 Σεπτεμβρίου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του 1995 «Casino» του Martin Scorsese όπου για την ερμηνεία της η Stone κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Όσκαρ. H ηθοποιός θα πραγματοποιήσει επίσης ένα masterclass σχετικά με την τέχνη της υποκριτικής και την καριέρα της.

«Είναι τιμή μου να συνεργάζομαι με την παγκόσμια κοινότητα και να γιορτάζουμε το βάθος της τέχνης μας. Είμαι ενθουσιασμένη που αναγνωρίζομαι με αυτήν την ιδιότητα», ανέφερε η Sharon Stone για τη λήψη του βραβείου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zurich Film Festival | ZFF (@zurichfilmfestival)

«Η Sharon Stone είναι ένα πραγματικό είδωλο της έβδομης τέχνης. Είναι μια γυναίκα που θα είχε αγαπήσει ο Hitchcock. Οι διακριτικές της ιδιότητες περιλαμβάνουν μια ακαταμάχητη γοητεία, ένα μεγάλο ανθρώπινο βάθος, το ταλέντο να παίξει μια ολόκληρη γκάμα ρόλων και την ικανότητα να γοητεύει ένα κοινό όσο κανένα άλλο» εξήγησε στο Variety, ο Christian Jungen, καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sharon Stone (@sharonstone)

Οι Cate Blanchett, Juliette Binoche, Glenn Close, Arnold Schwarzenegger, Michael Douglas, Richard Gere και Sean Penn έχουν λάβει στο παρελθόν το βραβείο Golden Icon.

Keywords
Τυχαία Θέματα