Η Selena Gomez και ο Benny Blanco κάνουν το στιλιστικό τους ντεμπούτο σε αγώνα των Lakers!

08:30 6/1/2024 - Πηγή: InStyle

Τρέμετε Beliebers! Το Hollywood έχει νέο ζευγάρι που κάνει θόρυβο και φέρνει φρέσκο αέρα στη showbiz. Η Selena Gomez και ο Benny Blanco κατάφεραν όχι μόνο να ερωτευτούν παράφορα, αλλά και να γίνουν ένα από τα πιο στιλάτα ζευγάρια, αφού πρόσφατα έκαναν το στιλιστικό τους ντεμπούτο σε αγώνα των Lakers!

Love and
style is in the air!

Παρά τον έρωτά τους, η Selena και ο Benny επέλεξαν διαφορετικές προσεγγίσεις για τα outfit τους, δείχνοντας πόσο αληθινό είναι το ρητό που υποστηρίζει πώς “τα αντίθετα έλκονται”. Η Selena προτίμησε τον απλό δρόμο, επιλέγοντας ένα κομψό μαύρο-λευκό trench coat από το brand Ronny Kobo, που φόρεσε πάνω από ένα μαύρο τοπ και μαύρο παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με ασημί μεταλλικά μποτάκια και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους, ενώ άφησε τα μαλλιά της επιμελώς ατημέλητα σε ανάλαφρες μπούκλες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Just Jared (@justjared)

Από την άλλη, ο Benny έκανε το στιλιστικό «μπαμ», επιλέγοντας ένα έντονο ροζ-πορτοκαλί φλοράλ μπουφάν συνδυασμένο με λευκό t-shirt, ανοιχτόχρωμο κοντό παντελόνι και… Crocs. Σας θυμίζει λίγο Justin; Τα κοσμήματά του δημιούργησαν μία ακόμα αντίθεση με αυτά της συντρόφου του, αφού έπαιξαν σε χρυσούς τόνους με πολλά χρυσά κολιέ και βραχιόλια να στολίζουν το επιτηδευμένο του outfit.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ExtraTV (@extratv)

Παρά τα αντίθετα outfits, η Selena και ο Benny ήταν συντονισμένοι στην επίδειξη της αγάπης τους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, κρατούσαν τα χέρια τους σφιχτά, με τον Benny να φιλά τρυφερά σε κάθε ευκαιρία τη Selena.

Τον Δεκέμβριο, η Gomez αποκάλυψε ότι βρίσκεται σε σχέση με τον Blanco εδώ και έξι μήνες. Σύμφωνα με πηγή από το Entertainment Tonight, αποφάσισε να κάνει δημόσια τη σχέση τους, νιώθοντας πλέον άνετα.

Ποιοι Biebers; Πλέον έχουμε νέο αγαπημένο ζευγάρι!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη billboard (@billboard)

Keywords
Τυχαία Θέματα