Η Rihanna με το πιο ανατρεπτικό μακιγιάζ στην επίδειξη μόδας του Dior, στο Παρίσι

17:24 25/1/2024 - Πηγή: InStyle

Μετά τη Zendaya που έκανε μία νέα κουπ με κοντές αφέλειες και την Jennifer Lopez που έκανε ένα κοντό καρέ ήρθε η σειρά της Rihanna. Η star που έδωσε το “παρών” στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι έκανε για άλλη μια φορά μια ξεχωριστή εμφάνιση.

Πιο συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου, πήγε στο show του οίκου Dior. Μαζί της είδαμε και άλλες celebrities, όπως η Ali Wong, η Anya Taylor-Joy και η Natalie Portman. Εκτός από το κομψό και πολυτελές σύνολό της, η Rihanna είχε και ένα νέο look σε μακιγιάζ και μαλλιά.

View this post on Instagram

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono)

To μακιγιάζ

Αν και το ντύσιμό της ήταν υπέροχο, μας εντυπωσίασε ιδιαίτερα το μακιγιάζ της και κυρίως τα χείλη. Αντίθετα με το κομψό, σοφιστικέ, ολόμαυρο σύνολό της, η Rihanna έκανε την ανατροπή δίνοντας στα χείλη της ένα gothic ombré αποτέλεσμα. Το περίγραμμα έγινε με ένα σκούρο καφέ-γκρι μολύβι, λίγο ξεθωριασμένο στις εξωτερικές γωνίες και το κάτω χείλος. Στη συνέχεια πρόσθεσε ροζ κραγιόν στο κέντρο των χειλιών της και έπειτα ένα λαμπερό, διάφανο γκλος. Το μακιγιάζ της εξισορροπήθηκε με το λαμπερό βλέμμα της, χρησιμοποιώντας shimmering nude σκιές και ψεύτικες έντονες βλεφαρίδες.

View this post on Instagram

A post shared by Priscilla Ono (@priscillaono)

Το hairstyle

Κάτω από το καπέλο, ξεχώριζαν τα ξανθά μαλλιά της, που έμοιαζαν πιο φωτεινά σε σχέση με το χρώμα που είχε πρόσφατα στους αγώνες της Formula 1. Επειδή το υπερμέγεθες καπέλο ήταν το ‘κλειδί’ της εμφάνισης, και όχι τα μαλλιά, τα έριξε πίσω στους ώμους της – αφήνοντας μόνο μερικές λεπτές τούφες γύρω από το πρόσωπό της.

Αν λοιπόν κι εσείς σκοπεύετε να κάνετε μια εμφάνιση στα μαύρα, τολμήστε το μακιγιάζ της Rihanna!

Keywords
Τυχαία Θέματα