Η Paris Hilton παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Carter Reum με νυφικό Oscar de la Renta και τριήμερο πάρτι

Η χρυσή κληρονόμος, το απόλυτο party girl Paris Hilton παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Carter Reum. Η τελετή έγινε σε ένα ιδιωτικό κτήμα του παππού της στο Bel-Air του Los Angeles με καλεσμένους λαμπερούς celebrities όπως η οικογένεια της Kim Kardashian και η Paula Abdul. Το πάρτι φυσικά θα συνεχιστεί για δυο ακόμα μέρες με μια γιορτή στην

προβλήτα της Santa Monica και μια πιο επίσημη εκδήλωση το Σάββατο. Για την Paris μιλάμε άλλωστε, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Το νυφικό Oscar de la Renta και οι προσκλήσεις ροζ! Paris in Love έγραφαν και είστε όλοι καλεσμένοι να παρακολουθήσετε το ταξίδι αλλά και ολόκληρο τον γάμο της ερωτευμένης Paris μέσω του Peacocktv.

«Το δικό μου για πάντα ξεκινάει σήμερα», έγραψε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paris Hilton (@parishilton)

Η πρόταση γάμου είχε γίνει τον Φεβρουάριο του 2021, με ένα δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου στα 40α γενέθλια της Paris και η ίδια είχε δηλώσει: «Όταν βρίσκεις την αδελφή-ψυχή σου δεν το ξέρεις απλά. Το νιώθεις. Η αγάπη μου κι εγώ είμαστε μαζί από το πρώτο ραντεβού και για τα γενέθλια μου κανόνισε ένα ειδικό ταξίδι στον τροπικό παράδεισο. Καθώς περπατούσαμε για το δείπνο κατά μήκος της παραλίας, ο Carter μας οδήγησε σε ένα μέρος γεμάτο με λουλούδια και γονάτισε. Είπα ναι, ναι στο για πάντα. Δεν υπάρχει κανένας άλλος που θα προτιμούσα να περάσω τη ζωή μου μαζί του. Στην αγάπη, στην παντοτινή».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Peacock (@peacocktv)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Paris Hilton, Carter Reum,Valentino