Η Kourtney Kardashian έκανε την κόρη της να κλάψει

09:37 6/5/2022 - Πηγή: InStyle

Η τηλεοπτική προσωπικότητα παντρεύτηκε πρόσφατα στο Las Vegas τον διάσημο μουσικό, Travis Barker. Οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και δεν διστάζουν να το δείξουν στον κόσμο με κάθε ευκαιρία. Αυτό το αποδεικνύουν άλλωστε και στις εμφανίσεις τους στο κόκκινο χαλί, αφού φιλιούνται διαρκώς μπροστά στους φωτογράφους. Η ρομαντική πρόταση γάμου είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2021 στο Montecito της California. Όλα φαίνονταν να πηγαίνουν τέλεια για το ζευγάρι, όμως τα παιδιά της 43χρονης μάλλον δεν συμφωνούν απολύτως.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Στο πρόσφατο επεισόδιο του ‘The Kardashians’ στο Hulu, η Kourtney Kardashian περιέγραψε στο τηλεοπτικό κοινό την πρόταση του γάμου. Αφότου είπε το ‘ναι’ στον σύντροφό της, πήγαν στη σουίτα ενός ξενοδοχείου και γιόρτασαν μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται η Kris Jenner, η Kim και η Khloé Kardashian, η Kendall και η Kylie Jenner, αλλά και τα παιδιά του Travis Barker: Landon, Atiana και Alabama. Ωστόσο, η απουσία του Maison, της Penelope και του Reign ήταν αισθητή.

“Εύχομαι τα παιδιά μου να ήταν εκεί”, ανέφερε η Kourtney. “Θα τα έκανε να νιώθουν ότι έχουν συμπεριληφθεί στην απόφαση, αλλά και στην έκπληξη. Ξέρω ότι η μητέρα μου επέλεξε να μην τα καλέσει… δεν ήταν και η καλύτερη στιγμή της μάλλον”, εξήγησε στην κάμερα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

“Πως να το πω στα παιδιά μου; Νιώθω ότι πρέπει να τους το πω τώρα”, ρώτησε τους παρευρισκόμενους.

Όταν κατάλαβε ότι είχε αναπάντητες κλήσεις από την Penelope, η Kourtney σηκώθηκε από το τραπέζι και κάλεσε την κόρη της. Πήγε σε ένα άλλο δωμάτιο μαζί με την Kim και της είπαν για τον αρραβώνα.

“Θες να μάθεις ποια είναι η έκπληξη; Αρραβωνιαστήκαμε!”, ανακοίνωσε η Kourtney.

Παρόλο που οι θεατές δεν μπορούν να δουν το πρόσωπο της 9χρονης στην οθόνη του κινητού, ακούγεται το κλάμα της. Η μητέρα και η θεία της τη ρώτησαν τι έπαθε και αυτή έκλεισε το τηλέφωνο.

“Νιώθω άσχημα για την Penelope. Το πήρε πολύ άσχημα και ήταν μεγάλη αλλαγή για αυτήν. Παρόλο που αγαπάει τον Travis, δεν μπορεί να καταλάβει ακόμη τι ακριβώς θα σημαίνει ο γάμος μας. Μπορεί να φοβάται ότι θα φύγω μακριά της”, αποκάλυψε η Kardashian. Ο Reign είχε μια πιο ήπια αντίδραση, αφού το μόνο που είπε ήταν “καθόλου συναρπαστικό!”, ενώ ο Mason δεν σήκωσε το τηλέφωνο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kourtney (@kourtneykardash)

Keywords
Τυχαία Θέματα