Η Katy Perry συνδύασε δυο διαφορετικά snake prints

15:00 25/2/2022 - Πηγή: InStyle

Η Katy Perry έδωσε τη δική της ξεχωριστή πινελιά στο animal print.

Η 37χρονη τραγουδίστρια είναι γνωστή για το ιδιαίτερο στιλ της, καθώς κάνει πρωτότυπες εμφανίσεις από το ξεκίνημα της καριέρας της. Θα μπορούσαμε, μάλιστα, να πούμε ότι κάποια looks της έχουν μείνει στην ιστορία της μόδας. Ποιος θα μπορούσε, άλλωστε, να ξεχάσει το iconic μαγιό, φτιαγμένο από cupcakes ή το φόρεμα – πολυέλαιος που είχε φορέσει στο κόκκινο χαλί; Τώρα παρέδωσε μαθήματα στιλ για μια ακόμη φορά

και έκλεψε τις εντυπώσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fabulous (@fabulousmag)

Η Katy Perry δεν φοβάται να τολμήσει όσον αφορά στη μόδα. Αυτό μας το απέδειξε και πρόσφατα, όταν συνδύασε δυο διαφορετικά snake prints. Πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε το πρωινό τηλεοπτικό πρόγραμμα του ABC, Good Morning America και απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό των παπαράτσι. Στις εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, βλέπουμε την ίδια ντυμένη με ένα ζεστό σοκολατί κοστούμι, το οποίο αποτελείται από ένα μακρύ πανωφόρι με έντονους ώμους και ένα high-waisted παντελόνι με άνοιγμα στο τέλος του. Από πάνω φόρεσε ένα πράσινο στράπλες τοπ που είχε παρόμοιο snake print με τα υπόλοιπα κομμάτια.

Για παπούτσια επέλεξε ένα ζευγάρι cowboy μπότες, σε πορτοκαλί και μoβ χρώμα. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με minimal κοσμήματα, μικρά γυαλιά ηλίου με σκούρο σκελετό και μια πολύ trendy μαύρη τσάντα ώμου. Ήταν χωρίς αμφιβολία μια πολύ εντυπωσιακή παρουσία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Robert Barbera (@papculture)

Keywords
Τυχαία Θέματα