Η Jennifer Lopez κυκλοφορεί τη δική της σειρά με παπούτσια

11:56 14/2/2020 - Πηγή: InStyle

Λίγους μήνες αφότου έγινε γνωστό πως η Jennifer Lopez είναι το νέο πρόσωπο για τη διαφημιστική καμπάνια του brand, Coach, και συγκεκριμένα για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2020, η λατινά σταρ μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στα social media πως σε συνεργασία

με τη DSW, κυκλοφορεί τη δική της σειρά με παπούτσια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣMust-see: Η Jennifer Lopez φωτογραφίζεται για τη νέα καμπάνια του brand Coach

Στην ανάρτηση που έκανε η J.Lo στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που σας ανακοινώνω ότι κυκλοφορώ τη δική μου σειρά παπουτσιών που ονομάζεται: JLO JENNIFER LOPEZ».

View this post on Instagram

I’m so excited to announce the launch of JLO JENNIFER LOPEZ­, my new footwear collection designed by me and sold only at @DSW Head to http://DSW.com/jlo and sign-up to shop the collection early and enter for a chance to hang with me! Link in my bio and stories. #JLOJenniferLopez : @luigiandiango

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Feb 13, 2020 at 6:00am PST

Η ίδια, σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε για αυτή τη συνεργασία είπε: «Υπάρχουν πολλές διαφορετικές φάσεις που έχω βιώσει στη καριέρα και αυτό ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα να παρουσιάσω μέσα από τη καινούργια μου collection»

«Αυτή η collection αντιπροσωπεύει τρεις πόλεις οι οποίες έχουν παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτό που έχω γίνει σήμερα: τη Νέα Υόρκη, το Los Angeles και το Miami», ολοκλήρωσε η star.

Τα πρώτα σχέδια θα είναι διαθέσιμα για αγορά τον Μάρτιο και η υπόλοιπη collection θα κυκλοφορήσει προς το τέλος της άνοιξης.

Keywords
Τυχαία Θέματα