Η JLo φέρνει το disco trend στο γήπεδο – Πώς θα υιοθετήσουμε την τάση;

14:32 18/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Jennifer Lopez, γνωστή για τον εκκεντρικό και λαμπερό της στιλ, πρόσφατα έκλεψε την παράσταση. Πήγε σε ένα παιχνίδι μπάσκετ μεταξύ των Los Angeles Lakers και των Golden State Warriors. Φορώντας ένα εντυπωσιακό σύνολο που αναδείκνυε την ατομική της αισθητική, η JLo

έκανε μια εμφάνιση που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μόνο με μια λέξη: disco. Με αυτό το σύνολο, δεν παρακολούθησε απλά τον αγώνα… Αλλά έφερε ένα κομμάτι από τη λάμψη της εκκεντρικής δεκαετίας στα γήπεδα. Και κάπως έτσι έκανε και πάλι τους πάντες να μιλάνε γι’ αυτή!

Disco Girl

Η Jennifer Lopez φόρεσε ένα ζευγάρι λαμπερές ασημί-μπλε μπότες που παρέπεμπαν πραγματικά σε ντισκομπάλα. Το statement αξεσουάρ συνδύασε με ψηλόμεσο τζιν παντελόνι, ένα λευκό cropped t-shirt και ένα ροζ-μπεζ σακάκι επίσης με παγιέτες. Extra λαμπερό, έξτρα JLo! Το look ολοκλήρωσε με τα χαρακτηριστικά αξεσουάρ της, όπως τους χρυσούς κρίκους, τα γυαλιά ηλίου σε στιλ aviator και τα αγαπημένα της διαμαντένια δαχτυλίδια. Ο προορισμός της; Όχι, δεν ήταν το Studio 54, αλλά ένα γήπεδο μπάσκετ. Αν είχε επιλέξει να κάνει τα μαλλιά της και άφρο disco, τότε θα μιλούσαμε για την πραγματική βασίλισσα της τάσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη WHOOPSEE (@whoopsee.it)

Η επιστροφή του disco trend

Η disco τάση έχει τις ρίζες της στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και ξεκίνησε από την Νέα Υόρκη. Αυτή η μουσική και χορευτική κίνηση προέκυψε από την αφθονία διαφόρων μουσικών επιρροών, συμπεριλαμβανομένων της φανκ, της σόουλ, της λατινικής και της ψυχεδελικής μουσικής. Η disco μουσική έγινε γρήγορα δημοφιλής στα clubs και τις λαμπερές νυχτερινές εκδηλώσεις.

Ωστόσο, αυτό το νέο κίνημα δεν αφορούσε μόνο τη μουσική, αλλά και τη μόδα. Τα ρούχα και τα κοσμήματα της disco εποχής ήταν φωτεινά, λαμπερά και εκκεντρικά, αντικατοπτρίζοντας την ευφορία και την απελευθέρωση που αισθάνονταν οι άνθρωποι στον χορό και τη μουσική. Κομμάτια όπως τα λαμπερά σακάκια, τα εφέ παγιέτας και τα ψηλόμεσα παντελόνια ήταν κλασικά στοιχεία της disco μόδας.

Συνολικά, η disco κίνηση αντιπροσώπευε μια περίοδο απελευθέρωσης και διασκέδασης, όπου οι άνθρωποι ξέφευγαν από την καθημερινή τους ζωή και χόρευαν με ελευθερία και χαρά. Και ναι, μια τέτοια εποχή θα τη θέλαμε ξανά πίσω!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Lopez Movies News (Fan account) (@jlomovies)

Keywords
Τυχαία Θέματα