Η Indya Moore δήλωσε πως δεν πρόκειται να παραβρεθεί ξανά στο Met Gala και έχει έναν πολύ σημαντικό λόγο

10:00 20/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η ηθοποιός και ακτιβίστρια Indya Moore ήταν μια από τις celebrities που παραβρέθηκαν στο κόκκινο χαλί του Met Gala, και ήταν μάλιστα η πρώτη της φορά.

Η νέα καμπάνια του Louis Vuitton μας ταξιδεύει στην Μήλο


Ωστόσο, μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η Indya ανακοίνωσε πως πιθανότατα αυτή θα είναι

και η τελευταία φορά που θα συμμετάσχει στο συγκεκριμένο event. “Αυτό θα είναι ίσως το τελευταίο μου Met Gala. Θα σκεφτώ πολύ και σοβαρά το γιατί ήρθα, και εάν όντως συμπορεύεται με αυτά που θέλω να πετύχω σε αυτή τη ζωή, με τις ιστορίες που θέλω να πω και τα μηνύματα που θέλω να μοιραστώ”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @indyamoore


Αφορμή για τη συγκεκριμένη δήλωση υπήρξε το γεγονός, πως έξω από την εκδήλωση διοργανώθηκε μια μεγάλη διαμαρτυρία από σωματεία και οργανώσεις της Νέας Υόρκης. Η ίδια η Moore ανέβασε το βιντεάκι ενός διαδηλωτή, ο οποίος μίλησε για τις ανισότητες της Νέας Υόρκης: από την μια έχουμε ένα event με τα εισιτήρια να κοστίζουν τουλάχιστον 35.000$ ανά άτομο, “προκειμένου να επιδείξουν τον πλούτο τους, ενώ οι άνθρωποι μας ακόμη πεθαίνουν” όπως δήλωσε, ενώ οι έγχρωμοι κάτοικοι της πόλης βρίσκονται ένα βήμα πριν μείνουν άστεγοι. “Δεν μπορούμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα!”, συνέχισε στο σχετικό απόσπασμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @indyamoore

“Το να παραβρεθώ φέτος στο Met Gala ήταν εν γνώση μου μια απογοήτευση. Μπήκα και έφυγα νιώθοντας μπερδεμένη. Αλλά πριν από αυτό ένιωθα καθαρή, γειωμένη. Άνθρωποι διαδήλωσαν και συνελήφθησαν στο όνομα αυτού, για το οποίο τόσο πολλοί από εμάς που παραβρεθήκαμε, νοιαζόμαστε βαθιά. Συνελήφθησαν κυρίως γιατί θεωρήθηκαν απειλή για όλους εμάς που ήμασταν εκεί”.

Για να συνεχίσει: “Συγκεντρώνουμε εκατομμύρια για ένα μουσείο, σε κλεμμένη γη, όπου οι έγχρωμοι άνθρωποι υποφέρουν, εκτός και εάν η λευκή υπεροψία τους θεωρήσει εξαιρετικούς, αλλά όχι για τους ανθρώπους; Δεν μπορούμε να είμαστε ουσιαστικά γενναιόδωροι με τρόπους που θα ανακουφίσουν τα βάσανα και την φτώχεια;”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @indyamoore


Και ολοκλήρωσε την σκέψη της λέγοντας: “Είμαι έκπληκτη που με κάλεσαν και ευγνώμων για την χειρονομία, και θα ήθελα να σκεφτούμε ειλικρινά πως έχουμε να παίρνουμε από ανθρώπους, για τους οποίους δεν ενδιαφερόμαστε, όχι για να μπορέσουμε να αποδεχτούμε την αλήθεια, αλλά για να μπορέσουμε να αναπτύξουμε το σθένος να το αλλάξουμε”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indya Moore,Met Gala