Η Hailey Bieber μόλις μας έδειξε το πιο επίκαιρο office look και την ευχαριστούμε!

10:56 14/5/2021 - Πηγή: InStyle

Δεν υπάρχει εβδομάδα που να μην ασχοληθούμε με αυτό το κορίτσι, που έχει μεταμορφωθεί σε ένα πραγματικό fashion icon. Ο λόγος φυσικά για την Hailey Bieber που σε κάθε έξοδό της, κάνει τα φλας των paparazzi να παίρνουν φωτιά.

Η Hailey Bieber φόρεσε το πιο hot 90s hair

αξεσουάρ

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Baldwin Bieber (@haileybieber)


Οι εμφανίσεις της είναι πάντα εντυπωσιακές και ό,τι και αν βάλει, γίνεται αμέσως must-have. Αυτή τη φορά, ο φακός την συνέλαβε με το πιο fashion forward office look, που όλες θέλουμε να υιοθετήσουμε αυτή την εποχή, έχοντας ομολογουμένως χάσει κάπως την επαφή με την γκαρνταρόμπα μας, ένεκα της καραντίνας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELLE UK (@elleuk)


Η Hailey εμφανίστηκε με ένα ψηλόμεσο flared παντελόνι, με το updated σκίσιμο στο πλάι, στο χρώμα της άμμου και το συνδύασε με cropped λευκό πουκάμισο. Η neon πορτοκαλί τσάντα και τα thong strap λευκά σανδάλια της, πλαισίωσαν υπέροχα το outfit, που σε συνδυασμό με το άσπρα κοκκάλινα γυαλιά και το updo που επέλεξε για τα μαλλιά της, έδωσαν μία 90s inspired ματιά.

Η Hailey Bieber φόρεσε την πιο απροσδόκητη τάση που επιστρέφει από τα ’90s

Μία πολύ ωραία πρόταση για το καλοκαιρινό μας office look, με minimal yet sexy γραμμές, που μπορεί εύκολα να μας ακολουθήσει και στις βραδινά μας after work drinks!

Keywords
Τυχαία Θέματα