Η Freddy σας προσκαλεί για εορταστικό shopping therapy και είναι σίγουρο πως θα ανακαλύψετε τα κομμάτια που θα απογειώσουν το στιλ σας

Η καλύτερη εποχή του χρόνου έχει επιτέλους φτάσει και όλες οι γυναίκες έχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένα στο μυαλό μας. Τι θα φορέσουμε τις ημέρες αυτές. Χρειαζόμαστε ρούχα μοντέρνα, άνετα που κολακεύουν και αναδεικνύουν τη σιλουέτα μας και πρόκειται να μας βοηθήσουν να ξεχωρίσουμε ακόμα περισσότερο. Σίγουρα, οι περισσότερες έχουμε μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με διάφορες, αλλά αυτή την εποχή το shopping είναι σχεδόν απαραίτητο. Εάν λοιπόν αποφασίσετε να κάνετε μια μικρή ανανέωση ή θέλετε να ανακαλύψετε τα ωραιότερα και πιο stylish δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, καλό είναι πριν τα ξεκινήσετε

να έχετε κατά νου τι είναι αυτό που θέλετε.

Ακόμη όμως και εάν ανήκετε στις αναποφάσιστες, το κατάστημα Freddy στο ισόγειο του Golden Hall είναι η τέλεια επιλογή, καθώς αποτελεί πόλο έλξης  για ακόμη μια φορά και εκεί θα ανακαλύψετε υπέροχα κομμάτια. Κομμάτια που με την ιταλική τους φινέτσα θα σας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις.

Ας μην ξεχνάμε πως το brand, το εμπιστεύονται και αρκετές celebrities όπως η Φαίη Σκορδά, η Έλενα Γαλύφα, η Νάταλι Θάνου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Νικολέττα Καρρά και πολλές άλλες που διαθέτουν τουλάχιστον ένα must-have Freddy item στην γκαρνταρόμπα τους.

Όλες οι τάσεις της σεζόν, faux γούνες, velvet παντελόνια και σακάκια, snake print looks, faux leather παντελόνια, metallic pants, fluffy ζακέτες, άνετες και cozy μπλούζες ακόμη και sport επιλογές για ένα άνετο και αθλητικό στιλ σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε.

Τα κλασικά WR.UP παντελόνια, αποτελούν σταθερή αξία της Freddy αφού χάρη στην ειδική τεχνολογία που διαθέτουν, αναδεικνύουν κάθε γυναικείο σώμα. Τα ειδικά δε επιθέματα σιλικόνης και οι ειδικές τους ραφές  ανορθώνουν τους γλουτούς και δίνουν σε κάθε γυναίκα περπάτημα με ιταλικό αέρα. Λογικά θα έχεις κι εσύ τουλάχιστον ένα στη συλλογή σου αλλά ακόμη και εάν δεν έχεις, φέτος σίγουρα θα μπεις στον πειρασμό να προσθέσεις ένα γιατί once you go FREDDY WR.UP ..you will never go back!

Ανάλογα με το καθημερινό σας στιλ, επιλέξτε αυτό που θα μπορείτε να φοράτε πιο εύκολα. Οι συνδυασμοί που μπορείτε να δημιουργήσετε είναι πολλοί και δε θα δυσκολευτείτε καθόλου να ανακαλύψετε τα κομμάτια που ταιριάζουν στο στιλ και το lifestyle σας. Και φυσικά, δεν χρειάζεται να περιοριστείτε χρωματικά. Υπάρχουν τόσα χρώματα και σχέδια  τα οποία θα σας βοηθήσουν να προσθέσετε χρώμα στα σύνολα σας.

Όμορφες και απλές επιλογές που θα σας χαρίσουν κομψό ντύσιμο, χωρίς να χρειάζεται να περνάτε άπειρο χρόνο μπροστά στον καθρέφτη για να είστε κομψές και γοητευτικές. Απολαύστε ξέγνοιαστες τις ημέρες των διακοπών σας με την ιταλική φινέτσα της Freddy.

Επισκεφτείτε το αποκλειστικό κατάστημα της Freddy  @Golden Hall και αποκτήστε το αγαπημένο σας σύνολο.

Mείνετε συντονισμένες στις σελίδες της Freddy στο Facebook και στο Instagram.

Discover more @ freddy.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα