Η Emily Ratajkowski βγήκε για brunch με το γιο της με το πιο cool casual σύνολο για το καλοκαίρι στην πόλη

13:18 21/5/2021 - Πηγή: InStyle

Η Emily Ratajkowski έγινε για πρώτη φορά μαμά μόλις δύο μήνες πριν, ωστόσο, έχει επανέλθει κανονικά στην καθημερινότητά της και στη φόρμα της, όπως είδαμε στις πρόσφατες φωτογραφίες της σε βόλτα της στην Νέα Υόρκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michael Stewart (@thestewartofny)

Η Emily απαθανατίστηκε από τους paparazzi

σε ένα χαλαρό περίπατο με το καρότσι, αλλά αν νομίζετε πως εμφανίστηκε ως κλασική μαμά, φυσικά κάνετε λάθος. Το διάσημο μοντέλο φαίνεται πως έχει ήδη χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και έχει ξαναβρεί τις εντυπωσιακές αναλογίες της, αφού επέλεξε να φορέσει ένα micro mini ripped λευκό φόρεμα, που τονίζει το σώμα.

Ολοκλήρωσε το look με λευκά sneakers, ένα jockey σε έντονο πράσινο χρώμα και την αγαπημένη Gabbi bag του JW Pei σε πορτοκαλί απόχρωση. Αυτό, όμως που έδωσε ένα ιδιαίτερο touch στο όλο outfit, είναι σίγουρα το layering με τις χρυσές αλυσίδες στο λαιμό της και τα αντίστοιχα χρυσά σκουλαρίκια που επέλεξε.

Αυτά είναι τα 90s sneakers που κάνουν δυναμικό comeback φέτος

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Η ίδια μοιράστηκε μαζί μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φωτογραφίες από την έξοδό της για brunch, αγκαλιά με το μικρό Sylvester Apollo Bear, γράφοντας τον τίτλο “brunch buddy”. Η Emily Ratajkowski προκάλεσε μάλιστα ποικίλα σχόλια, μετά τη γέννηση του γιου της, δηλώνοντας πως με τον σύζυγό της Sebastian Bear-McClard, έχουν αποφασίσει να μεγαλώσουν το παιδί τους ως gender neutral, ανατρέφοντας το σε ένα περιβάλλον ουδέτερου φύλου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emily Ratajkowski (@emrata)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Emily Ratajkowski,