Η Elizabeth Olsen επέλεξε φόρεμα από το brand των αδερφών της Mary-Kate και Ashley για τα βραβεία Emmy

10:22 21/9/2021 - Πηγή: InStyle

Η Elizabeth Olsen μπορεί να μην κέρδισε το Emmy, κέρδισε όμως τις εντυπώσεις με την ενδυματολογική της επιλογή. Η πρώτη φορά υποψήφια για βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου, έφτασε στην 73η Απονομή της διοργάνωσης με ένα λευκό φόρεμα από το The Row – το brand που ιδρύθηκε από την Mary-Kate και την Ashley Olsen, τις μεγαλύτερες δίδυμες αδερφές της star

της Marvel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mary-Kate & Ashley Olsen (@marykateandashleyo)

Photo by Rich Fury/Getty Images

Το εν λόγω φόρεμα διέθετε σφιχτή μέση, μανίκια που αναδύονταν και εντυπωσιακή πλάτη. Το χτένισμά της θύμιζε starlet των ’50s, ενώ για αξεσουάρ επέλεξε ένα ζευγάρι κρεμαστά σκουλαρίκια Chopard με διαμάντια 68,77 καρατίων και πλατφόρμες Stuart Weitzman που ήταν κρυμμένες κάτω από το φόρεμα.

Photo by Rich Fury/Getty Images

“Η Elizabeth ήθελε να συνεργαστεί με τις αδερφές της στο The Row γιατί ποιος καλύτερα να καταλάβει τι είναι σημαντικό για αυτήν και τι θα την κάνει να νιώσει καλύτερα! Με τη σειρά τους η Mary-Kate και η Ashley ήθελαν να ζωντανέψουν το όραμά της”, είπε στο αμερικάνικο Instyle, η στυλίστρια της 32χρονης ηθοποιού, Elizabeth Stewart.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ELIZABETH OLSEN (@elizabetholsendaily)

Η Olsen ήταν υποψήφια για την ερμηνεία της στο WandaVision, ωστόσο έχασε το βραβείο της από την Kate Winslet. Η σειρά της Disney+ ήταν υποψήφια σε 23 κατηγορίες – από τις οποίες κέρδισε τις 3 για Κοστούμια, Παραγωγή και Μουσική – συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων ερμηνειών για τον τηλεοπτικό σύζυγο της Olsen, Paul Bettany (ο οποίος επίσης έχασε από τον Ewan McGregor για την εκπληκτική ερμηνεία του στο Halston του Netflix) και Β’ Γυναικείο Ρόλο για την Kathryn Hahn – το βραβείο κέρδισε η Lori Ross.

EMMY 2021: Μετά το αμφιλεγόμενο Met Gala ένα red carpet που αξίζει την προσοχή μας

Keywords
Τυχαία Θέματα