Η Dua Lipa γιόρτασε τα γενέθλιά της με το πιο εντυπωσιακό ντύσιμο

15:28 23/8/2021 - Πηγή: InStyle

Σύμφωνα με τα ζωδιακά χαρακτηριστικά, οι Λέοντες είναι δυναμικοί, λαμπεροί και γεμάτοι με αυτοπεποίθηση. Κάπως έτσι είναι λοιπόν και το birthday look της Dua Lipa. Την Κυριακή η pop star γιόρτασε τα 26α γενέθλιά της και το ντύσιμο που επέλεξε μάς τράβηξε απευθείας την προσοχή και ομολογούμε ότι ίσως να πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό σύνολό της μέχρι στιγμής.

Τα cargo pants δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από χαρούμενες φωτογραφίες.

Στις εν λόγω εικόνες τη βλέπουμε ντυμένη με ένα πουά κοστούμι, το οποίο είναι καλυμμένο με στρας στα χρώματα του ουράνιου τόξου. Δεν επέλεξε να φορέσει πουκάμισο – όπως θα ήταν αναμενόμενο – αλλά έκανε τη διαφορά και διάλεξε ένα αποκαλυπτικό lace bra. Ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια heart-shaped ζώνη, πληθώρα κοσμημάτων, λιλά σκιά και ένα χνουδωτό oversized καπέλο.

Η Beyoncé φόρεσε το πιο ξεχωριστό monochromatic σύνολο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

“Είμαι λέων – όπως καταλαβαίνετε”, έγραψε στην περιγραφή για να συνοδεύσει το post της. Στην ανάρτησή της συμπεριλαμβάνονται επίσης αρκετές mirror selfies, στιγμιότυπα της ίδιας να κρατάει ροζ μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, καθώς και η τούρτα της. Να σημειώσουμε εδώ ότι και το birthday cake της είναι heart-shaped, οπότε μάλλον αυτό ήταν το theme των γενεθλίων της.

Τα cargo pants δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα

Επιπρόσθετα, ο σύντροφός της και αδερφός των supermodels Bella και Gigi Hadid, Anwar Hadid της ευχήθηκε με πολύ γλυκό τρόπο. “Χρόνια Πολλά στο κορίτσι των ονείρων μου. Θα σε αγαπώ για πάντα”, έγραψε. Στο story του νεαρού μοντέλου βλέπουμε την Dua Lipa χαμογελαστή, με ένα crochet cardigan, μαύρο παντελόνι και trendy αξεσουάρ. Τα γενέθλια της ταλαντούχας τραγουδίστριας ήταν αναμφίβολα ξεχωριστά και ελπίζουμε να της έμειναν αξέχαστα.

H Bella Hadid έκανε πορτοκαλί highlights, που μας πηγαίνουν πίσω στα 90s

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη dua lipa & anwar hadid lovers (@_duaanwar_)

Keywords
Τυχαία Θέματα
Dua Lipa,