Η Caudalie σου προσφέρει μία φυσική λύση για τη λαμπερή όψη της επιδερμίδας σου

09:00 24/6/2020 - Πηγή: InStyle

Αυτή η κρέμα απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες που επιθυμούν να διορθώσουν ή να προλάβουν την εμφάνιση των κηλίδων, όποια κι αν είναι η πιθανή αιτία της δημιουργίας τους: έκθεση στον ήλιο, ακμή, εγκυμοσύνη… Επίσης, αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για λαμπερή και ομοιογενή όψη στην επιδερμίδα. Χάρη στη υφή gel που διαθέτει αφήνει την επιδερμίδα βαθιά ενυδατωμένη χωρίς ίχνη λιπαρότητας. Εμπλουτισμένη με φυσικές πέρλες, προσφέρει στην επιδερμίδα άμεση λάμψη

και την κάνει να ακτινοβολεί. Το προϊόν εφαρμόζεται κάθε πρωί σε πρόσωπο και λαιμό, αμέσως μετά τη χρήση του Anti-Dark Spot Radiance Serum.

Όλα ξεκίνησαν το 1995, στην καρδιά των αμπελώνων του Μπορντό, όταν η Mathilde Thomas, μαζί με τον σύζυγό της Bertrand, ανακάλυψαν την ανεξερεύνητη μέχρι τότε δύναμη που βρίσκεται στα κουκούτσια των σταφυλιών, τα οποία περιέχουν μερικά από τα πιο ισχυρά αντιοξειδωτικά. Τότε είναι που γεννήθηκε η Caudalie.

Μια μάρκα που πιστεύει στη χρήση συστατικών φυσικής προέλευσης και έχει ως βασική της αποστολή να είναι μια από τις πιο αποτελεσματικές φυτικές μάρκες στον παγκόσμιο χάρτη. Εκτοτε, έχει κερδίσει 5 σημαντικά παγκόσμια διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Η στενή συνεργασία της Caudalie με τον καθηγητή της βιολογίας David Sinclair, ο οποίος εξειδικεύεται στη γήρανση στην Ιατρική Σχολή του Χάρβαρντ, καθιστά δυνατή την καθημερινή έρευνα για το σχεδιασμό των καλλυντικών του μέλλοντος.

Πάντα πρωτοπόρος στα φυσικά καλλυντικά, η Caudalie δημιουργεί προϊόντα που δεν περιέχουν επιβλαβή συστατικά, όπως parabens, φαινοξυαιθανόλη, φθαλικές ενώσεις, θειϊκά άλατα, ορυκτά έλαια ή συστατικά ζωικής προέλευσης. Οι Mathilde και Bertrand Thomas είναι πεπεισμένοι ότι η βιώσιμη ανάπτυξη και η πολυτέλεια είναι πλέον έννοιες αδιαχώριστες. Η Caudalie είναι μέλος του δικτύου «1% for the Planet» και για τον λόγο αυτό αποδίδει το 1% του παγκόσμιου τζίρου της σε οργανισμούς για την προστασία του περιβάλλοντος. Ετσι από το 2012, έχουν φυτευτεί περισσότερα από 7 εκατομμύρια δέντρα και ο στόχος είναι να φυτευτούν ακόμα 1 εκατομμύριο μέχρι το 2021.

Η μάρκα δεν αφήνει αρνητικό αποτύπωμα άνθρακα, και αυτό έχει πολλαπλάσια οφέλη για το περιβάλλον. Επιπλέον, η δράση που ξεκίνησε η μάρκα το 2019 σχετικά με τη μείωση της συσκευασίας στα προϊόντα της, εξοικονόμησε 33 τόνους χαρτιού και 13 τόνους πλαστικού. Δημιουργημένη το 1999 μέσα στις εκτάσεις του Château Smith Haut Lafitte, η Caudalie επινοεί το πρώτο Spa Vinothérapie (Σταφυλοθεραπεία). Από τότε δε σταμάτησε ποτέ να «διαδίδει» την τεχνογνωσία της και να παρέχει φροντίδες μοναδικές όλο τον κόσμο, κυρίως μέσα από τα 42 Spa της Caudalie.

« Οι καφέ κηλίδες στο πρόσωπο εμφανίζονται στις γυναίκες, ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τις απασχολούν στην καθημερινότητά τους, επηρεάζοντας την αυτοπεποίθησή τους. Γι’ αυτό δημιούργησα τη σειρά Vinoperfect, ως την αποτελεσματικότερη λύση ενάντια στις κηλίδες. » όπως αναφέρει η Mathilde Thomas.

Παλαιότερα, στους γαλλικούς α μ π ε λ ώ ν ε ς , οι γ υ ν α ί κε ς κάλυπταν τα πρόσωπα και τα χέρια τους με τους χυμούς από τα στέμφυλα για να μειώσουν τις καφέ κηλίδες και να φωτίσουν την επιδερμίδα τους.

Η Caudalie εμπνεύστηκε από αυτή την παράδοση και έκανε τη σχετική έρευνα και μελέτη, ανακαλύπτοντας ένα εξαιρετικά σημαντικό ενεργό συστατικό: τη Βινιφερίνη. Με το πέρασμα του χρόνου, το Anti-Dark Spot Radiance Serum έγινε ένα από τα πιο αγαπημένα γυναικεία προϊόντα ομορφιάς, χάρη στην εξαιρετική δράσ η του ενάντια στις κηλίδες, και την ιδιότητά του να προσφέρει ξανά μία πιο λαμπερή και ομοιογενή όψη στην επιδερμίδα.

Με πηγή έμπνευσης το Vinoperfect Anti-Dark Spot Radiance Serum, αυτή η ενυδατική κρέμα ημέρας περιέχει ισχυρά ενεργά συστατικά για μια επιδερμίδα λαμπερή που ακτινοβολεί καθόλη τη διάρκεια της μέρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα