Η Bella Hadid επέστρεψε στο signature χρώμα των μαλλιών της

08:55 1/10/2019 - Πηγή: InStyle

Το έχουμε ξαναπεί: η Bella Hadid είναι φυσική ξανθιά, αλλά έβαψε τα μαλλιά της σκούρα όταν ήταν 16 για να διαφοροποιηθεί από την αδερφή της Gigi. Αυτό έκανε θαύματα στην καριέρα της, αφού απογειώθηκε και κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του κόσμου.

Η ίδια έμεινε πιστή στα σκούρα καστανά και ενίοτε μαύρα μαλλιά για χρόνια, μέχρι που λίγο καιρό πριν αποφάσισε να γίνει ξανθιά. Το άνοιγμα στα μαλλιά της έγινε σταδιακά, μέχρι που έγινε πιο ξανθιά κι από τη Gigi. Τελευταία την είδαμε στην εβδομάδα μόδας του Μιλάνου, όπου ήταν κατάξανθη και με νέο καρέ κούρεμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΕΠΙΣΗΣΠόσο έχει αλλάξει η Bella Hadid από το 2010 μέχρι σήμερα;

Οι αλλαγές φυσικά δεν τελείωσαν εδώ, αφού τώρα η Bella βρίσκεται στο Παρίσι και περπατάει τα catwalks της PFW με καστανά μαλλιά.

View this post on Instagram

Floor seats @balenciaga @demnagvasalia @melzy917

A post shared by (@bellahadid) on Sep 29, 2019 at 8:37am PDT

View this post on Instagram

Walking 4 @balenciaga ! Can’t wrap my head around the genius @demnagvasalia having me, But from the bottom of my heart, to watch you work and be a small part of your large vision will be something that I will never forget….The most radical team from the core…..nothing like the Balenciaga house ….next level @ingegrognard @hollismithhead

A post shared by (@bellahadid) on Sep 29, 2019 at 8:08am PDT

1/3 Splash News 2/3 Splash News 3/3 Splash News

Εμάς πάντως –αν και μας αρέσουν οι αλλαγές- η Bella μας αρέσει περισσότερο με σκούρα μαλλιά, αφού αναδεικνύουν περισσότερο τα χαρακτηριστικά της και κυρίως τα όμορφα μάτια της. Εσείς με ποιο χρώμα την προτιμάτε;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΑυτές οι τρεις celebrities είπαν αντίο στο καστανό και έχουν πλέον ξανθά μαλλιά

Keywords
Τυχαία Θέματα