Η Angelina Jolie συνεχίζει τις breathtaking εμφανίσεις αυτή τη φορά με Valentino

H Angelina Jolie ξαναχτυπά με ένα ακόμη εντυπωσιακό look. Μετά από μια εβδομάδα iconic στιγμών στο κόκκινο χαλί για το promo των Eternals (μαζί και με τα παιδιά της), η ηθοποιός πόζαρε για ένα ιδιαίτερο πορτρέτο ενόψει της πρεμιέρας στο Λονδίνο με haute couture φόρεμα Valentino το οποίο διέθετε extra όγκο, από την συλλογή φθινόπωρο/χειμώνας 2018.

Δείτε αυτή
τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Valentino (@maisonvalentino)

Στη φωτογραφία που είναι τραβηγμένη σε μια ταράτσα πριν από την προβολή της ταινίας με φόντο τον ορίζοντα της πόλης, η Jolie δείχνει λαμπερή και παραμυθένια στην larger than life τουαλέτα της σε μεταλλικό χρυσό μπροκάρ, με ραμμένη στο χέρι δαντέλα που θυμίζει φύλλα που επεκτείνονται σε όλο το μπούστο μέχρι ψηλά στο λαιμό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Misan Harriman (@misanharriman)

Valentino haute couture AW 2018

Για την βραδινή πρεμιέρα η ίδια επέλεξε άλλο ένα breathtaking Valentino φόρεμα, με απλό μοτίβο και σε αποχρώσεις του μαύρου και του άσπρου που σχεδίασε αποκλειστικά για εκείνη ο Pierpaolo Piccioli. Η αλήθεια είναι πως είχε καιρό να κάνει εμφανίσεις στο red carpet, αλλά η Angelina επανακάμπτει δυναμικά αποδεικνύοντας πως… she still rules!

Photo by Karwai Tang/WireImage

Keywords
Τυχαία Θέματα