Γωγώ Μαστροκώστα: Στο γήπεδο με την κούκλα κόρη της για χάρη του Τραϊανού Δέλλα

16:00 4/3/2024 - Πηγή: InStyle

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και δύο χρόνια αργότερα ακολούθησε ο γάμος τους και η γέννηση της κόρης τους, Βικτώριας.

Εδώ και τρεις εβδομάδες ο παλαίμαχος διεθνής ποδοσφαιριστής έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Η οικογένειά του δεν ήταν δυνατό να λείπει από κοντά του από το νέο επαγγελματικό του βήμα. Έτσι, λοιπόν, η Γωγώ Μαστροκώστα και η κούκλα κόρη του ζευγαριού, η Βικτώρια, βρέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής στις εξέδρες του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” και παρακολούθησαν τον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Super League.

Μαζί τους ήταν και η κολλητή της Γωγώς Μαστροκώστα, Έλενα Βρεττού η οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία, με τη γυμνάστρια να την κάνει repost. Η Γωγώ Μαστροκώστα ποζάρει χαμογελαστή μαζί με τη φίλη της, ενώ η 15χρονη Βικτώρια κοιτά τον φωτογραφικό μάλλον με βλοσυρό βλέμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα