Γνωρίστε τα 6 πιο instagrammable μουσεία του κόσμου

Τα σύγχρονα μουσεία τραβούν την προσοχή, οι εγκαταστάσεις φωτός ζαλίζουν, τα χρώματα μαγεύουν.

Τα πιο instagrammable μουσεία του κόσμου είναι εδώ:

TeamLab Borderless, Τόκιο

@teamlab.com@klook

Το TeamLab Borderless βρίσκεται στο Τόκιο και συχνά φιλοξενεί digital εκθέσεις που παίζουν με το φως, μετατρέποντας δωμάτια σε έναν νέο κόσμο που μαγεύει όποιον τον επισκεφτεί.

Fondazione Prada, Μιλάνο

@artslife@artslife

Σίγουρα θα

έχετε δει τα συγκεκριμένα μανιτάρια σε κάποιο Instagram προφίλ. To Fondazione Prada είναι το μουσείο-ινστιτούτο σύγχρονης τέχνης της Miuccia Prada που αξίζει να επισκεφτεί όποιος βρεθεί στην πρωτεύουσα της μόδας.

Moco Museum, Άμστερνταμ

@mocoamsterdam@mrglobetrotters@integralzagreb

Το Moco είναι το σύγχρονο-παλιό μουσείο που συνδυάζει σύγχρονη τέχνη και interior design σε ένα παραδοσιακό ολλανδικό κτίριο. Όλα σε ένα δηλαδή.

Tate, Λονδίνο

@art&education@tate

Ίσως το πιο γνωστό απ’ όλα. Όταν αγαπάς την σύγχρονη τέχνη ξέρεις ποιος είναι ο προορισμός σου. Στο Tate υπάρχει πάντα κάτι ενδιαφέρον για να εξερευνήσεις.

La casa azul, Μεξικό

@ελculture@duentebymadamzozo@duentebymadamzozo

Όχι σύγχρονο, σίγουρα ιστορικό και παραδοσιακό αλλά καθόλου βαρετό. Το La casa azul, Μπλε σπίτι ή το σπίτι της Frida Kahlo είναι το διαμάντι του Μεξικού. Τα χρώματα, τα φυτά, η παραδοσιακή διακόσμηση και το γεγονός ότι η ίδια η Frida έζησε και δημιούργησε εκεί, σε κάνουν να σκέφτεσαι πως θα ήθελες να είναι το σπίτι των ονείρων σου.

The Broad, Los Angeles

@jamespengflickr@timeout

Μουσείο δεν θεωρείται το κτίριο ως αυτό καθ’ αυτό. Η ουσία βρίσκεται στα εκθέματα του και το The Broad του Los Angeles βρήκε την ουσία στην τέχνη της Yayoi Kusama, το Infinity room της και την μανία της με τις βούλες. Μη μου πείτε ότι τα βλέπετε πρώτη φορά!

Keywords
Τυχαία Θέματα