Γιλέκα: 5 cool τρόποι για να φορέσετε το πιο hot item της σεζόν

10:01 10/5/2022 - Πηγή: InStyle

Τα ρούχα του καλοκαιριού είναι πιο άνετα, πιο ανάλαφρα και δροσερά και πολύ πιο στιλάτα. Plus, το ότι δεν χρειάζεται να φοράμε βαριά πανωφόρια που από τη μία είναι σίγουρα, ένα fashion κομμάτι, αλλά από την άλλη καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος του look που με τόση προσπάθεια και μεράκι φτιάξαμε. Σ’ αυτά τα ρούχα ανήκουν και τα αγαπημένα μας αμάνικα γιλέκα που πλέον μπορούμε να τα φοράμε και σκέτα, αναδεικνύοντάς τα. Ωστόσο, χρειαζόμαστε μερικές cool ιδέες για να φορέσουμε τα vests, διαφορετικά από τις υπόλοιπες.

@streetrends

Συνδυασμένο με κρόσια: γενικότερα, τα αμάνικα γιλέκα έχουν μια αύρα άγριας Δύσης, Texas style ή cowboy αισθητικής, στοιχεία που ταιριάζουν άψογα με τα κρόσια. Για περισσότερο ενδιαφέρον ωστόσο, επιλέξτε ένα κλασικό γιλέκο κοστουμιού και συνδυάστε το με μια μακριά φούστα ή με ένα δερμάτινο παντελόνι με κρόσια και κλέψτε τις εντυπώσεις με το ιδιαίτερο look σας που παίζει με τις αντιθέσεις.

@thestylestalkercom

Με preppy style: και σε αυτήν την περίπτωση προτιμήστε τα πλεκτά αμάνικα. Δημιουργήστε ένα college look με λευκά πουκάμισα ποπλίνες, loafers και μίνι skirts με πρωταγωνιστή το knit vest και πάρτε καθαρό δεκάρι στο styling!

@thestyleograph

Σε ένα 3-piece suit: σαν τα κλασικά κοστούμια των ανδρών, τα οποία περιλαμβάνουν παντελόνι, σακάκι και γιλέκο, φυσικά. Είναι μια φρέσκια εκδοχή του κοστουμιού και μας αρέσει πολύ περισσότερο, αφού είναι κάτι το σχεδόν, ασυνήθιστο. Το τέλειο office outfit.

@streetrends

Πάνω από φόρεμα: τι πιο cool από έναν τέτοιο συνδυασμό; Το αμάνικο γιλέκο αντικαθιστά τα πανωφόρια κατά την περίοδο του καλοκαιριού και δίνει άλλη πνοή σε ένα κλασικό φόρεμα που έχουμε ήδη φορέσει δεκάδες φορές.

@streetstylepoint

Σαν φόρεμα: ναι, υπάρχουν και τα φορέματα-γιλέκα που είναι ιδανικά για το πρωί, καθώς έχουν ένα πιο σοφιστικέ vibe που ταιριάζει άψογα μέσα σε ένα γραφείο ή για μια χαλαρή βόλτα με στιλ. Εσείς, πως θα φορέσετε φέτος το γιλέκο σας;

Keywords
Τυχαία Θέματα