Γεννητούρια στη βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η βασιλική οικογένεια του Λουξεμβούργου καθώς ετοιμάζεται να υποδεχθεί νέο μέλος.

Η πριγκίπισσα Alexandra και ο σύζυγός της, Nicolas Bagory, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Την ανακοίνωση έκανε επισήμως η Αυλή του Λουξεμβούργου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale)

“Οι Αυτών Βασιλικές Υψηλότητες

ο Μέγας Δούκας και η Μεγάλη Δούκισσα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι η Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα και ο κύριος Nicolas Bagory περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Η γέννηση αναμένεται την άνοιξη” αναφέρει η ανακοίνωση.

Και προσθέτει: “Ο Μέγας Δούκας, η Μεγάλη Δούκισσα καθώς και τα μέλη των δύο οικογενειών συμμετέχουν σε αυτήν τη μεγάλη ευτυχία“

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cour grand-ducale Luxembourg (@courgrandducale)

Οι γονείς της Alexandra, ο Μέγας Δούκας Henri και η Μεγάλη Δούκισσα Maria Teresa έχουν πέντε παιδιά. Η Alexandra είναι η μοναδική τους κόρη.

H πριγκίπισσα είναι 32 χρόνων. Γεννήθηκε το 1991 και έχει πτυχίο φιλοσοφίας και μεταπτυχιακό στις διαθρησκειακές σπουδές από την Ιρλανδική Σχολή στο Trinity College.

Πέρασε επίσης κάποιο διάστημα σπουδών στις Ηνωμένες Πολιτείες στο Πανεπιστήμιο του Steubenville και έκανε πρακτική άσκηση στα Ηνωμένα Έθνη. Μιλά γαλλικά, αγγλικά, ισπανικά, γερμανικά, ιταλικά και τη διάλεκτο του Λουξεμβούργου.

Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο τον σύζυγό της τον Απρίλιο του 2023, στο Λουξεμβούργο. Ακολούθησε η θρησκευτική τελετή μια εβδομάδα αργότερα στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα