Φθινοπωρινά και εύκολα: 7 εντυπωσιακά outfits για να δοκιμάσετε την εβδομάδα που μας έρχεται

09:45 27/8/2023 - Πηγή: InStyle

Κι όμως, όσο κι αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε το καλοκαίρι μάς αφήνει σιγά σιγά κι εμείς βρισκόμαστε για ακόμα μια φορά αντιμέτωπες με το αιώνιο δίλημμα: τι να φορέσουμε σε αυτήν τη μεταβατική περίοδο;

Να συνεχίσουμε στο καλοκαιρινό κι αέρινο mood που τόσο μας αρέσει ή να αρχίσουμε να υιοθετούμε τάσεις του φθινοπώρου ακόμα κι αν η ζέστη δεν έχει ακόμα υποχωρήσει; Να φορέσουμε

μακρύ μανίκι ή κοντό; Σανδάλι ή μπότα;

Sweater Weather: Πώς να φορέσετε το πλεκτό σας από τώρα κιόλας!

Δύσκολο το καθημερινό ντύσιμο κάτω από τέτοιες συνθήκες, ωστόσο εμείς σας έχουμε τη λύση. 7 εντυπωσιακά και εύκολα looks που συνδυάζουν λίγο από καλοκαίρι και λίγο από φθινόπωρο, έρχονται για να σας ντύσουν την εβδομάδα που μας έρχεται.

Δευτέρα: Σύνολο για άμεση εντύπωση

Ξεκινώντας την εβδομάδα με δυναμισμό, επιλέξτε ένα total set σε κλασικές γραμμές με statement πινελιές που θα το κάνουν ξεχωριστό. Ένα μαύρο παντελόνι για παράδειγμα συνδυασμένο με ένα στενό τοπ για έξτρα θηλυκότητα, θα σας λύσει τα χέρια αφού και έτοιμο είναι και στιλάτο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Τα 90s ξαναχτυπούν – Ποια trends υιοθετούμε και ποια αφήνουμε πίσω με τη νέα σεζόνΤρίτη: Υποδεχτείτε την “άγρια” πλευρά σας

Για μια εμφάνιση που ενώνει τον ρομαντισμό με τον τολμηρό χαρακτήρα της Άγριας Δύσης, επιλέξτε μια midi φούστα σε σατέν και συνδυάστε τη με τις αγαπημένες σας cowboy boots. Κι όμως, μπορούμε να αρχίσουμε να τις φοράμε από τώρα κιόλας!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen)

Τετάρτη: Χαλαρό κλίμα

Καθημερινή άνεση με ένα διασκεδαστικό twist. Φορέστε το αγαπημένο σας τζιν παντελόνι με ένα cartoon t-shirt σε έντονο χρώμα προκειμένου να ανεβάσετε λιγάκι τη διάθεσή σας. Προσθέστε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα mules αν θέλετε να το κάνετε πιο επίσημο ή sneakers για άνεση και cool διαθέσεις. Όλα ταιριάζουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tessa (@tessavmontfoort)

Banana Milk Elegance: Οι πιο updated τρόποι για να συνδυάσετε την πιο απολαυστική απόχρωσηΠέμπτη: Who’s the boss

Την Πέμπτη, αφήστε τη δυναμική σας πλευρά να έρθει στην επιφάνεια, επιλέγοντας ζιπ κιλότ και σοφιστικέ γραβάτα. Συνδυάστε τα με ένα ανδρικό πουκάμισο και μπαλαρίνες και μετατραπείτε αυτόματα στο style icon του γραφείου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hang Rutjes (@lucky_girl_h)

Παρασκευή: Σε mood σαββατοκύριακου

Η Παρασκευή είναι η ιδανική μέρα για να προετοιμαστείτε στιλιστικά για το Σαββατοκύριακο. Ένα μίνι φόρεμα λοιπόν, σε παστέλ αποχρώσεις συνδυασμένο με mules θα σας βάλει σε εύκολα στο party mood της ημέρας. Επιτέλους, το ΣΚ έφτασε!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Violeta Mangriñan (@violeta)

Επιστροφή στο γραφείο: 4 στιλ παπουτσιών που θα φορέσουμεΣάββατο: Casual chic

Μέρα χαλάρωσης το Σάββατο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσετε το στιλ σας. Μια σέξι, μίνι τζιν φούστα συνδυασμένη με ένα φούτερ και σαμπό θα σας προσφέρει την άνεση που χρειάζεστε για το Σαββατοκύριακο, χωρίς να θυσιάσετε τίποτα από το στιλ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paige Lorenze (@paigelorenze)

Κυριακή: Ανεπιτήδευτη κομψότητα

Κλείστε την εβδομάδα με μια αίσθηση ανεπιτήδευτης κομψότητας και πολυτέλειας. Ένα αέρινο λευκό φόρεμα, συνοδευόμενο από ένα σακάκι και flat σανδάλια θα δημιουργήσει ένα ελαφρύ και chic outfit, ιδανικό πρωινές βόλτες και brunch.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hang Rutjes (@lucky_girl_h)

Το καλοκαίρι φεύγει, τα σακάκια έρχονται- Πώς θα τα φορέσουμε;

Keywords
Τυχαία Θέματα