Εva Mendes: Αυτό είναι το νέο επαγγελματικό της βήμα

22:00 24/2/2024 - Πηγή: InStyle

Μία άλλη πτυχή της προσωπικότητας της θα μοιραστεί μαζί μας η Eva Mendes. To νέο επαγγελματικό βήμα της αγαπημένης ηθοποιού, αφορά τη συγγραφή. Η ίδια έγραψε ένα παιδικό βιβλίο με τίτλο”Desi, Mami and the Never-Ending Worries” και θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eva Mendes (@evamendes)

Σύμφωνα με την ηθοποιό το βιβλίο αφηγείται

την ιστορία ενός νεαρού κοριτσιού που δυσκολεύεται να κοιμηθεί επειδή ανησυχεί για διάφορα πράγματα. Η μητέρα της, την οποία αποκαλεί «Μami», τη βοηθά να ηρεμήσει και να χαλαρώσει χρησιμοποιώντας τεχνικές διαλογισμού και αναπνοής.

Η Μendes δήλωσε επίσης ότι η έμπνευσή της για το βιβλίο ήταν οι δικές της εμπειρίες ως μητέρα. «Ήθελα να γράψω ένα βιβλίο που θα μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να αντιμετωπίσουν τις ανησυχίες τους και παράλληλα να μπορούν να κοιμηθούν καλύτερα. Επομένως, ελπίζω ότι το Desi, Mami and the Never-Ending Worries θα αποτελεί μια πηγή παρηγοριάς και υποστήριξης για τα παιδιά και τις οικογένειές τους”.

“Είμαι τόσο χαρούμενη που θα μοιραστώ με τον κόσμο αυτή την προσωπική ιστορία” δήλωσε η σύντροφος του Ryan Gosling.

“Εμπνεύστηκα από τα βράδια που περνάω με τις κόρες μου αλλά και από όλες αυτές τις φορές που ήρθαν αντιμέτωπες με τα δικά τους “τέρατα”.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για το βιβλίο

-Η ιδέα για το βιβλίο ήρθε στη Mendes όταν η κόρη της άρχισε να έχει εφιάλτες.

-Το βιβλίο θα μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες, συμπεριλαμβανομένων και των ελληνικών.

-Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του βιβλίου θα διατεθούν σε οργανισμούς που υποστηρίζουν την ψυχική υγεία των παιδιών.

Keywords
Τυχαία Θέματα